eris tare- jvstin

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 06. 28.
10
4
LS karakter
eris tare
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

eris tare
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
jvstin
Panasz oka, leírása, kifejtése:
szankció osztása megbeszélés elhanyagolásával, történt egy ic eset arra haverom kapott egy nonrp jailt mivel nonrp volt, hogy bilincsbe futott velem, aztán az ügy végén volt egy megjegyzésem, hogy a másik játékos társam véleménye nem érdekel, hanem csak az adminisztrátoré aztán erre kaptam szankciót minden szó nélkül az ügy után percekkel csak.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Szia! Ezeket mind adminügy alatt írtad így a szankciód egyértelmű.
[2026-02-15 01:15:44] [Output] : [01:15] Eris Tare: (( rampagel sem sikerult ))
[2026-02-15 01:15:46] [Output] : [01:15] Eris Tare: (( eleg szomoru ))
[2026-02-15 01:14:19] [Output] : [01:14] Eris Tare: (( rad nem vagyok kivancsi koszi )) [Ezt pedig annak írtad aki írta rátok a reportot]

Várom a bíráló admin válaszát!

• Haha
  • Kedvelés
Reactions: Sasa és Luci
Sziasztok a panaszt én fogom intézni, egy napi logot szeretnék kérni Eris_Tare játékostól hogy a teljes ügyet lássam.

elküldtem privátba a logot, itt nem a szankcióval volt elsősorban a probléma lehet volt egy kis stílus bár nem egy vészes témáról beszélünk, inkább arról van szó ahogy "eljártál" az ügyben minden szólás vagy bármi nélkül durrantottad nekem az ajt.

Sziasztok megjöttem a bírálatommal átolvastam mindent és az hogy téged betett jailbe alapvetően meredek de még nem is feltétlen lenne vele baj, viszont az hogy nem tájékoztat megfelelően a jailed mértékéről és miértjéről az már annyira nem fér szerintem bele. Személyes véleményem szerint komolyabb kivetnivaló nem volt az ügy során szóval el lehetett volna engedni a szankciót is (de ez ugye nyilván az intézkedő admin eljárása volt) a későbbiekben elbeszélgetek vele.
A panasz jogos az adminisztrátor hibázott.

• Kedvelés
Reactions: purebeatlacika
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.