- 2025. 08. 18.
- 30
- 1
- LS karakter
- Eric Karter
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: daciás ember2. Hogyan szólíthatunk? Márk / Márky3. Hány éves vagy? 174. Játtszott perceid száma? 17 4415. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? nem7. Mesélj magadról pár mondatban. Márk vagyok 17 éves erdélyi csávó mindenem az autók, a motosport. autószerelönek tanulok ( utolsó éves vagyok) van egy offroad ra épitett dacia 1310 em. kedvenc elfoglatságom a dawn game 8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság tisztelettudó, udvarias, segitőkész, haragtartó, makacs , amit el tervezek azt letöbször végbe is viszemÁltalános adatok
1. Teljes neve: Eric Carter2. Születési helye, ideje: los santos kórház , 2001.03,023. Legmagasabb iskolai végzettsége: egyetem4. Büntetett előéletű? nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? nem a rangokért szeretnék csatlakozni a rendvédelem hez de ha muszály várasztani akkor főtörszörmester6. Szolgált már fegyveres szervnél? nem7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? elöször is le jelentem az autó rendszámát majd be mutatkozom a söförnek el kére az iratait le jelentem a nevét a radioba , elenörzőm a kötelelezö felszerelés ha minden rendben akkor vissza adom az iratokat és utnak engedem az autót majd le jelentem az igazoltatás végét.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség az állam fegyveres szervezete, amely a közbiztonság és a jogrend védelmét, valamint a bűncselekmények megelőzését és felderítését végzi.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A rendőrségnél a közvetlen felettes az a parancsnok, aki közvetlenül irányítja a rendőr szolgálatát (például az őrjáratvezető).
A feljebbvaló pedig minden magasabb rendfokozatú vagy beosztású vezető, aki a szolgálati hierarchiában felette áll, még ha nem is közvetlenül ad neki parancsot.
A feljebbvaló pedig minden magasabb rendfokozatú vagy beosztású vezető, aki a szolgálati hierarchiában felette áll, még ha nem is közvetlenül ad neki parancsot.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? hát ez attól függ hogy miért kap birságot ha például csak egy tilosban parkolásért akkor kevesebbet mind egy például foegalmi nélküli jármű használatáért persze figyelembe véve a priuszt is11. Meséljen magáról pár mondatban. van egy vontatós / autó matricázos cégem amit most sikerül el intézni hogy a felügyeletem nélkül is tud müködni ezért jelentösen meg nőtt a szabad időm és már igy is régi álmom hogy a rendvédelem tagja lehesek ezért gondoltam neki próbálok.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? fedezékbe huzodok és védem a magam és a bajtársak életét2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? azonnal a földre kényszeritem az iletöt majd meg bilincselem és be viszem az örsre, ott ki hllgatom az elhangzotak alapján meg kapja a büntetését az illető ja és persze lefoglalom ezeket a tárgyakat az meg csak tuma hogy nem tudja miaz mert ha nem tudná akkor miért van az autójában?