Enrique Gerardo - Den

• Thread starter Thread starter huey
  • Start date Start date
  • Válaszok 7
  • Látta 175
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

huey

maganyos.oroszlan
2024. 08. 23.
102
148
18
LS karakter
javier.bienvenida
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Enrique Gerardo
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Den
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Bementem szerelőbe egy frakciós autóval, ami elméletileg körözött volt, kivettem a saját autómat viszont az egyik nagyon kedves rendvédelmis elővette a fegyvert és rámtartotta, úgy hogy én egész végig háttal álltam neki/nekik. Mivel hátul nincs szemem, igy egész nyugodtan kihajtottam és elmentem, nyilván amikor kimentem a kocsival láttam hogy ottvannak mögöttem, viszont tudtommal nincs járómotorra PG, igy elhajtottam. Den le freezelt, majd azt az információt kaptam tőle idézem "[2025-09-20 15:38:33] [Output] : [15:38] Admin 3 Den: (( oké a járó motorra van pg mozgásban lévő autóra nincs ))". Elsősorban szeretném tisztázni, hogy most van-e vagy nincs pg járómotorra. Illetőlegesen hogyha elkezdek menni az autóval, ami majd a klippen is látszani fog, akkor már mozgásban van az autó, igy Den érvelésével élve, nem számíthatott PG-nek.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
bíráló adminnak videót továbbitom discrodon, vagy fórum beszélgetésben.
Megjegyzés:

Kicsit kukacoskodnék én is, a videóban látszik hogy a rendvédelmis tagon 3 db nagykaliber található, tudtommal csak akciókra vehetnek fel 3 darab nagykalibert (Kút, atm, bank) nem egy körözésre.

• Kedvelés
Reactions: Vajdaa
Cső, mivel én voltam az aki az admin-t hívta, mivel PG-ztél.
Ha már kicsit kukacoskodsz, akkor leírnám neked hogy leaderi poziciót töltök be az NNI-ben, illetve Bevetési Osztály Vezető-Helyettese is vagyok, tehát hordhatok magamnál 3db kalibert, amivel eddig neked volt érdekes módon kivetni valód, úgy hogy admin szerepet nem töltesz be a szerveren.
Az hogy hátra fele nincs szemed, majd miután kitolatsz reálizálod hogy rád vannak fogva a fegyverek, tehát nem is értem miért hajtasz el akkor, ha tudatában vagy annak hogy szabályszegést követsz el? Megnéznék a szemszögedből egy videót, hogy hogy nézett ki ez az egész, gondolom te kiváltod a kocsid, és megindulsz hátrafele kétszázzal.

• Haha
Reactions: Castle
Ahogy mondod, nem klippeltem le, mert feleslegesnek tartottam.
Leaderi poziciót töltesz be NNI-ben, igy tudnod kell neked is hogy a szabályzat szerint nem hordhatsz magadnál X kalibert, csak ha akció van, egy körözés/üldözés nem számit akciónak a szabályzat szerint :) ( )
Cső, mivel én voltam az aki az admin-t hívta, mivel PG-ztél.
Ha már kicsit kukacoskodsz, akkor leírnám neked hogy leaderi poziciót töltök be az NNI-ben, illetve Bevetési Osztály Vezető-Helyettese is vagyok, tehát hordhatok magamnál 3db kalibert, amivel eddig neked volt érdekes módon kivetni valód, úgy hogy admin szerepet nem töltesz be a szerveren.
Az hogy hátra fele nincs szemed, majd miután kitolatsz reálizálod hogy rád vannak fogva a fegyverek, tehát nem is értem miért hajtasz el akkor, ha tudatában vagy annak hogy szabályszegést követsz el? Megnéznék a szemszögedből egy videót, hogy hogy nézett ki ez az egész, gondolom te kiváltod a kocsid, és megindulsz hátrafele kétszázzal.

Én a kapott videóval és a te ügyeddel foglalkoztam nem azzal kin mi és hogyan van ahelyett hogy bármivel előrébb vitted volna azt esetleg bármit hozzátettél volna csak azzal foglalkoztál hogyha "én jailbe raklak akkor találkozunk a panaszkönyv alatt" és Stb szerintem ez jelen pillanatban nem kapcsolódik a rám nyitott panaszkönyvhöz. Tartom a véleményem ahhoz ami alapján kiosztottam a szankciódat rádfogták a fegyvert, te belefutsz a CPbe és kikérsz egy másik autót mint amivel érkeztél Hezitálsz elinduláskor és padlógázzal megindulsz kifele én kevés esélyt látok arra hogy nem vetted észre mi folyik körülötted. Vagy ha ez valóban nem történt meg ne vetted volna észre már kitolatáskor hogy tartották rád a fegyvert.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Vajdaa
A te frakciós autódon IFB, ITB körözés van, tehát nem értem mit vársz el tőlem, pisztollyal fogok kimenni egy olyan autóra ahol tudom alapból hogy fegyveres lehet?
Illetve az adminügyünk után egyből lett egy köteg is, amire mentem is az adminügy után egyből.
Te mikor TEK-es voltál gondolom leraktad folyamatosan a fegyvereid, mivel ugye nem indokolta meg az akkori szituáció hogy X-ben legyél.
Amikor fent tartózkodtam a szerveren, sok egység se volt fent, tehát van indokom arra hogy fel legyek készülve bármilyen szituációra, a mai Jefferosonos akción is egy TEK-es őrmester volt, mivel a TEK-től más nem volt elérhető d.u

• Haha
Reactions: Castle
járó motorra van pg, az hogy ha menet közben vagy, és úgy fognak rád fegyvert arra természetesen nincs.

Ebben az esetben, viszont jogosan kaptad a jailt, hiszen fogták rád a fegyvert, már akkor amikor még el se indultál, az hogy a karaktered előre nézett, te azt kamerával érzékelhetted hogy mi is történik pontosan. Szerintem jobban jártál volna ha megállsz, mert az nem rontja az UCP-d, de viszont egy ilyen jail igen. -Az meg hogy kin van kettő vagy több nagykaliber, azokra panaszt kell tenni, vagy admin kell hívni, és kiderül hogy jogosan volt-e rajta nagykaliber vagy nem. Szabályzatnak megfelelően lehet több nagykalibert használni.

Videó és a beküldött bizonyítékok alapján, a panasz jogtalan. Az adminisztrátor nem hibázott.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.