- 2024. 08. 23.
- 103
- 148
- 18
- LS karakter
- javier.bienvenida
Panasztevő InGame neve:
► Enrique Gerardo◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Den ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Bementem szerelőbe egy frakciós autóval, ami elméletileg körözött volt, kivettem a saját autómat viszont az egyik nagyon kedves rendvédelmis elővette a fegyvert és rámtartotta, úgy hogy én egész végig háttal álltam neki/nekik. Mivel hátul nincs szemem, igy egész nyugodtan kihajtottam és elmentem, nyilván amikor kimentem a kocsival láttam hogy ottvannak mögöttem, viszont tudtommal nincs járómotorra PG, igy elhajtottam. Den le freezelt, majd azt az információt kaptam tőle idézem "[2025-09-20 15:38:33] [Output] : [15:38] Admin 3 Den: (( oké a járó motorra van pg mozgásban lévő autóra nincs ))". Elsősorban szeretném tisztázni, hogy most van-e vagy nincs pg járómotorra. Illetőlegesen hogyha elkezdek menni az autóval, ami majd a klippen is látszani fog, akkor már mozgásban van az autó, igy Den érvelésével élve, nem számíthatott PG-nek. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► bíráló adminnak videót továbbitom discrodon, vagy fórum beszélgetésben. ◄
Megjegyzés:
► Kicsit kukacoskodnék én is, a videóban látszik hogy a rendvédelmis tagon 3 db nagykaliber található, tudtommal csak akciókra vehetnek fel 3 darab nagykalibert (Kút, atm, bank) nem egy körözésre. ◄
.png)
.png)
.png)