Enrico Graziano-> Shade

• Thread starter Thread starter Enrico
  • Start date Start date
  • Válaszok 16
  • Látta 304
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Enrico

Barangoló
2025. 08. 12.
127
135
LS karakter
Enrico Graziano
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Enrico Graziano
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Shade
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Jogtalan eljárás, annyi a sztori hogy volt egy ATM rablásunk és bementünk gyárba ahol szét vágtuk a kazettákat, hozzá teszem nem üldöztek nem jött utánunk senki, vártunk bő 10 percet nem jött senki, majd mondom lassan induljunk el nem jön senki, kimentem a CP-n elkezdtem futni láttam hogy vannak kint gyorsan vissza szaladtam, jött Shade majd egy olyan indokot hozott fel nekem ami nincs leírva a szabályzatba "Kukucskálás" sosem hallottam erről a szabályról, majd kérdezem tőle hogy honnan kéne tudnom ezt a szabályt ha nincs leírva sehol, erre nem kaptam választ és azt mondta hogy NONRP lesz az indok, szerintem ez egy jogtalan AJ volt
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
PD-től el tudjuk kérni a videót esetleg, ahogy kijöttem gyárból
Megjegyzés:

Meg lehet nézni az UCP, mióta fel járok újra a szerverre nem volt csak egy IC-OOC keverésem, szóval nem nonozni járok fel valószínű ha tudok erről az íratlan szabályról nem csinálom, de 7-8 éve RP-zek egy szerveren se hallottam ilyen szabályról azt hozzá teszem és itt sem és le írva sincs

Utoljára szerkesztve:
  • Haha
Reactions: Vajdaa
Szia/sziasztok, adminügy alatt OOC és Discord beszélgetésben is kifejtettem számodra/számotokra hogy miért jár a szankció.
- Mondtam is hogy a nem tudása nem mentesít a szankció alól, a tetteknek következményei vannak.
- A PD-s videót továbbítom a bíráló adminnak. - Illetve a logokat.
Csoda szép estét mindenkinek.

• Haha
Reactions: fodilo
Akkor meg kérdezem még egyszer, amire DC-n se tudtál választ adni egy íratlan szabályt honnan kéne tudnom? :)

Utoljára szerkesztve:
Akkor meg kérdezem még egyszer, amire DC-n se tudtál választ adni egy íratlan szabályt honnan kéne tudnom? :)
Mondtam hogy a CP-t úgy kihasználni nem lehet ahogy te csináltad mivel egy /másik/ Dimenzióba dob át. - Teljesen nonszensz hogy te kifutsz körbe nézel, és vissza mész. - NonRP-t meríti ki. A NonRP meg le van írva a szerver szabályzatba.

-A PD-sek levártak titeket gyárnál, te ki jössz minimum Tíz állig felfegyverzett rendőr közé, és te abban a pillanatban vissza futsz.

- A rendvédelem nem lőtt rád, nem sokkolt mivel akkor ők sértettek volna szabálypontot -----> Szabályzat
-Illegálos adminként tisztába vagyok azzal ami veled történt, helyedben egy /handsup-ot kellett volna nyomnod. - Nem vissza futni, vagy nem lőni kezdeni. - Sajnos egy magad mentél ki a CPn szóval vállaltad a következményeket. - Csak ahogy már te tisztába lettél azzal amint kimentél hogy te semmit se fogsz tudni tenni ellenük. - Pánikból vissza rohantál.

- További hozzá fűzni valóm jelenleg nincs, várom a bíráló admin válaszát.

Utoljára szerkesztve:
Ezzel a NONRP-vel is csak az a baj hogy nem ezt az indokot hoztad fel nekem elsőnek hanem "Kukucskálás", csak ügye meg kérdeztem hogy hol van le írva a szabályzatba az amit felhoztál nekem indoknak egyből váltottál hogy akkor NONRP lesz az indok mert nem tudtál választ adni.
Most pedig jössz egy "CP kihasználás" ilyen és ehhez hasonló szabályról nem lehet olvasni a szabályzatban szóval ez nem a szabály nem tudása hanem egy íratlan szabály amit ha nincs leírva nem tudom ki szívni a kis ujjamból.

Nekem ennyi lenne várom a bíráló Adminisztátor válaszát

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Joseph
És még annyit hozzá tennék és egyben kérdeznék.
RP-ből Adminügy lett, bekerültem AJ-be és minden kérdezés nélkül RP folytatást mondtál, amikor tudtommal akkor van RP folytatás ha mindkét fél beleegyezik hogy folytatni akarja, csak te ezt elfelejtetted meg kérdezni.
Hogy sikerült Adminügyből RP folytatást inditani mindenféle kérdezés nelkül?

Utoljára szerkesztve:
És még annyit hozzá tennék és egyben kérdeznék.
RP-ből Adminügy lett, bekerültem AJ-be és minden kérdezés nélkül RP folytatást mondtál, amikor tudtommal akkor van RP folytatás ha mindkét fél beleegyezik hogy folytatni akarja, csak te ezt elfelejtetted meg kérdezni.
Hogy sikerült Adminügyből RP folytatást inditani mindenféle kérdezés nelkül?
Azért lett RP folyt mivel a társaid nem vétettek semmiféle szabálysértést, ergó ők ugyan-úgy az RP részese, attól mert még te szabályt sértesz ugyan-úgy van rajtad kívül 10-20 másik játékos akik épp játszanak és a TE szabálysértésed miatt vártak. - Ha az egész frakciód jött volt sorba ki és ment volna egyesével vissza akkor azt mondom hogy az RP semmis mivel mindenki szabályt sértett, kapja mindenki a büntetést.

Ezzel a NONRP-vel is csak az a baj hogy nem ezt az indokot hoztad fel nekem elsőnek hanem "Kukucskálás", csak ügye meg kérdeztem hogy hol van le írva a szabályzatba az amit felhoztál nekem indoknak egyből váltottál hogy akkor NONRP lesz az indok mert nem tudtál választ adni.
Most pedig jössz egy "CP kihasználás" ilyen és ehhez hasonló szabályról nem lehet olvasni a szabályzatban szóval ez nem a szabály nem tudása hanem egy íratlan szabály amit ha nincs leírva nem tudom ki szívni a kis ujjamból.
- Erre a mondatodra reflektálnék még az egyszer többet nem. - Mivel OOC chaten/ DC-n is szépen normálisan elmondtam hogy ezzel mi a gond és hogyan. - De se baj leírom harmadjára is! - "Kukucskálás" - NonRP-nek minősül mivel a CP-t kihasználva kerülsz át egy másik "Dimenzióba" ergó az ellenfeleid semmit se tudnak veled tenni. - Igazából ha sokkoltak volna is át tudtál volna menni mivel a Script engedi, ezért is hívandó "CP kihasználás" "Kukucskálásnak". - Arról nem én tehetek hogy számodra nem egyértelmű hogy ez teljesen Non-os. - De ezeket ismétlem harmadjára is leírom számodra hogy egyértelművé váljon.

- Szép jó reggelt/napot.

Ha le sokkolnak nem tudtam volna vissza menni mert elfutottam a CP-től de ha láttad elvileg a videót akkor tudnod kéne hogy elfutottam 2-3 lépést.
Nekem tényleg nincs több hozzá fűzni valóm várom a bírálatot.

Láthatnám esetleg én is? Mert DC-n kértem privátban de nem kaptam azóta se választ.

Discord megosztásba nyugodtan megnézheti.
Élnék a lehetőséggel akkor majd.
De a kedves és segítőkész Adminisztrátor nem szeret válaszolni a játékosok üzenetire.

Utolag javitanam magam, megse lathatod mdc és stb miatt, én lattam a videót hamarosan érkezem a bírálattal!

• Kedvelés
Reactions: koko34 és Rolikaa
Sziasztok, megérkeztem birálattal. Videon megnéztem szándékod egyértelmű, ki mentél egy pillanatra megláttad hogy sokan kint vannak és vissza is mentél, nem szabad kulucskálni elégge nonrp és ki is meriti a nonrp fogalmát. Továbbiakban erre figyelj, panaszod jogtalan. Admin nem hibazott, zárom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.