Enrico Graziano -> Morty

• Thread starter Thread starter Enrico
  • Start date Start date
  • Válaszok 8
  • Látta 225
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Enrico

Barangoló
2025. 08. 12.
127
135
LS karakter
Enrico Graziano

uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Enrico Graziano
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Morty
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Ügy részeseit figyelmen kivűl hagyása, Főleader (Discord)

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Válaszod
Megjegyzés:

Sztori az lenne hogy volt egy gyár foglalásunk amin sikerült kiiktatni mindegyik rendvédelmis tagot, majd elindultak a társaim tovább ATM-et vágni, majd 2 rendvédelmis tag halál angyallal ugyan abban az RP-be vissza jöttek amiért meg is kapták az RK-t, viszont az hogy fel megyünk Discordra és csak a 2 rendvédelmist és tőlünk 1 embert húzott be mert azt mondta nem voltunk az ügy részese, az mellett el tudnék tekinteni hogy nem húzott be mind a 6-7 embert, viszont az hogy engem sem húzott be mint Frakció Főleaderét az már nem igazán tetszett mert szerintem jogom van tudni egy adminügy közben hogy miben hibázott a Frakció társam hogy a jövőben PL hibapont, vagy esetleg ha úgy látom hogy jogtalanul kapna valamit akkor úgy járjak el ellene.
Morty véleményem szerint abba hibázott hogy a frakció leaderét nem húzta be.

• Haha
  • Wow
Reactions: peti és Joseph
Helló. OOC chaten leírtam hogy három embert fogok behúzni. Az ügyben érintett volt Emma_Charles és Leroy_Jones, illetve később Alexandor_D_Santos.

Jogodban áll tudni miben hibázott a frakciód embere amennyiben hibázott volna. De nem hibázott amit átrágtunk discordon, megtudta védeni saját magát. Tehát teljesen feleslegesnek tartom ezt a panaszkönyvet mert hátrányban, információ hiányt nem szenvedtél, illetve az ügy kimeneteléről fixen értesülnöd kellett mivel Luci és Trombitás miután kiléptek volt idejük elmesélni. És nem hiszem el hogy egy szót nem ejtettek róla.

Amennyiben a szituáció megkövetelte volna hogy a frakció leader(ek) jelen legyenek abban az esetben természetesen belettél volna húzva. Én úgy mértem fel hogy azon emberekre van szükség akikről szó van.

Szerintem Trombitás tökéletesen elmondta az ő álláspontját. Amihez leaderi beavatkozás nem kell a továbbiakban sem, és nem kellett a mai ügy kapcsán. Ha valami közvetlen probléma lenne az egyik frakciótaggal arról értesülnél előbb vagy utóbb discordon.

Ennél többet nem tudok hozzáfűzni. Szép estét.

• Kedvelés
Reactions: huey és Esy
OOC chaten Trombitásra a te elmondásod szerint nonRP miatt AJ-be akartad rakni szóval ezért is lettek fel hívva DC-re.
Én nem azért akartam be menni hogy meg védjem hanem azért hogy meghallgassam hogy véleményed szerint miért volt nonRP rá az indok.
Az lehet hogy utána átbeszéltük a dolgokat külön is de attól még ugyan olyan jogom lett volna akkor is meghallgatni hogy mik az álláspontok az adott ügyben amiben a Frakcióm részt vesz.

Az lehet hogy utána átbeszéltük a dolgokat külön is
Szóval ezzel aláírod azt hogy valóban történt ilyen. Tehát a discordon elhangzottakat nagyvonalakban megtudtad. Ugyanott vagy jelenleg, mintha bent lettél volna a beszélgetésbe. annyi hogy egy kis késés történt, a számodra fontos információk pedig a tudtodra jutottak.

OOC chaten Trombitásra a te elmondásod szerint nonRP miatt AJ-be akartad rakni szóval ezért is lettek fel hívva DC-re.
Amit lényegében ti döntöttetek el. Én egy szóval nem mondtam hogy akkor mindenki discordra fel. Annyit mondtam, hogy FőAdminnal beszélek az ügy kapcsán, ha választ kapok tőle utána lehet róla szó, ehelyett ti már majdnem az első pillanattól a váróban voltatok. Miközben vártam egy választ.

de attól még ugyan olyan jogom lett volna akkor is meghallgatni hogy mik az álláspontok az adott ügyben amiben a Frakcióm részt vesz.
A frakciódból egy ember volt érintett. Az is Trombitás. Nem az egész frakciód ellen volt ügyem hanem egyetlen egy embered ellen.

Összegezve amit én látok.

Megtörténik az ügy, történt egy kis magabiztosság hiány részemről mert egy dologban nem voltam biztos. A reportból kiindulva a szankció a kettő rendvédelmisnek megfelelően ki lett osztva, majd miután minden megbeszélésre került, és a nagyja lezengett te panaszkönyvet nyitsz rám mert nem lehettél bent egy beszélgetésben, amiről később beszámolót tartottak.

Kérdésem, ha megtudtad azokat a dolgokat amikre kíváncsi voltál, miért vagyunk most itt? Megkaptad amit szerettél volna, az információ áradatot. Ugyanis rengeteg dolog hangzott el, így csak ezt tudom rá mondani.

• Kedvelés
Mivel abból indult az egész Adminügy hogy RK történt a rendvédelem részéről, ezért alapból a Frakcióm részese volt mivel ATM vágása közben történt, ezért is kellett volna mindenkit behúznod mert abból indult az egész.

• Kedvelés
Reactions: Trombitas
Frakcióm részese volt mivel ATM vágása közben történt, ezért is kellett volna mindenkit behúznod mert abból indult az egész.
A frakciód egyetlen egy tagja (trombitas) elszenvedője volt egy szabálysértésnek amit a kill-log igazolt is. Szankció lett osztva rá.

Tehát kit húzzak be még ha csak ő lett lelőve az RKból kifolyólag? Szerintem nagyon senkit sem kell. És ha logikusan végig gondolom tényleg nem kell. Az érmének ahogy ti is fogalmaztatok két oldala van. Volt a rendvédelmi oldal Emma_Charles és Leroy_Jones. És volt az illegális oldala Alexandor_D_Santos.

Mindkét fél elmondta a dolgokat, a rendvédelmisek elismerték hogy ugyan szabálysértést követtek el nem figyelték hogy ki fúrt újból, csak mentek. Megkapták érte a megfelelő szankciót, legközelebb jobban odafigyelnek. Trombitás ugyan nem kapott semmit sem, tehát ő szabadon távozott a helyszínről. Még továbbra sem látom át hogy mit akartál képviselni a jelenléteddel ha Trombitás és a védőbeszédje, álláspontja, annak kifejtése felért egy bírósági tárgyalásokon elhangzó fogalmazással, és megnyílvánulással.

Részemről nincs már mit hozzáfűzni a dologhoz, amit tudtam őszintén elmondtam.

Várjuk meg a bírálatot, szép estét.

• Kedvelés
Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Morty, szerintem behúzhattad volna az Enricot többször is kérték, nem az egész embert kellett volna aki a váróban volt hanem csak a leadert. Nem arról volt szó, hogy védeni akarta, hanem arról, hogy meghallgassa a saját tagját. Szerintem ez így lett volna helyes.

A panasz ettől függetlenül jogos.
Morty, kérlek, keress fel Discordon.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.