Enrico Graziano -> Kevin

• Thread starter Thread starter Enrico
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 229
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Enrico

Barangoló
2025. 08. 12.
127
135
LS karakter
Enrico Graziano
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Enrico Graziano
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Kevin
Panasz oka, leírása, kifejtése:
helytelen bírálat

Volt egy olyan sztori ahol bevittek a Honvédesek majd kihallgattak és vittek a cellákhoz, ahol történt egy olyan eset a Honvédektől hogy elővette a fegyverét a fejemhez fogta és olyat szólt hogy "Utolsó szavak?" ami szerintem már egy szereptévesztés vagy nonRP lenne viszont Kevin azt mondta hogy semmilyen szabálysértés nem történt az esetnél.
Magyarul ott tartunk már hogy a rendvédelem ugyan azt csinálhatja amit pl Maffia/Banda szokott egy RP-ben hogy megfélemlítik az embereket.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

161135 report szám

Utoljára szerkesztve:
Hello, nem gondolom szereptévesztésnek vagy NonRP-nek, mivel sajnos ilyen már számtalanszor IRL is előfordult, hogy egy rendvédelmi szervezet tagjának eldurrant az agya; az ilyen eseteket nevezzük rendőri túlkapásnak. Egy idézet, hogy a nagy világban történt már ehhez hasonló;
„I could blow your brains out and nobody would care.”

- Az viszont, hogy valaki fegyvert fog az arcodba, és te bilincsben vagy, majd azt mondod neki: „Anyád, lőjj le, nem mersz”, az öngyilkos RP.
- Nézz utána, hogy IRL is történnek sajnos hasonlók
- Nincs több hozzáfűzni valóm.

• Kedvelés
Reactions: Roy és Sasa
Megérkeztem a bírálattal, átolvastam Enrico logját nem gondolom úgy, hogy szereptévesztés történt volna, csupán csak egy rendőri túlkapás.

Ettől függetlenül, hogy milyen karaktert rp-zel nem fogsz az alábbi szituációban így reagálni, ez nem túl realisztikus.
[2025-10-19 15:45:41] [Output] : *** Enrico Graziano szakad a röhögéstől
[2025-10-19 15:45:44] [Output] : Enrico Graziano mondja: Anyád
[2025-10-19 15:45:49] [Output] : Enrico Graziano mondja: Lőj le
[2025-10-19 15:45:53] [Output] : Enrico Graziano mondja: Nem mersz

Az adminisztrátor nem hibázott, a panaszod jogtalan!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.