Enrico Graziano Adminisztrátor jelentkezés

• Thread starter Thread starter Enrico
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 164
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Enrico

Barangoló
2025. 08. 12.
127
135
LS karakter
Enrico Graziano

dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Neved / Életkorod / Account ID-d

• Janika / 23 / 3317

UCP előélet (Amint megnyílik a felület, akkor kötelező csatolni a lapba.)

- Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
  • Munka után elég sok időt tudok fordítani a szerverre ha nincs semmi dolgom, hétköznap 3-4óra, hétvégente ennél többet is tudok akár.

- Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
  • Úgy gondolom magamról hogy elég könnyen be tudok illeszkedni az adott csapatba, gyorsan barátkozom és elég gyorsan megtalálom az összhangot mindenkivel, szeretek egyébként csapatban dolgozni közösen megoldani esetleg a problémákat, és mivel kb 7-8 éve járom az RP szervereket így elég sok tapasztalatot tudtam szerezni ami nem egy hátrány és szerintem sokat is tudnék hozzá tenni a csapathoz.

- Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
  • DAWN-MTA-ra 2024.10.23-án regisztráltam, egyébként kn 7-8 éve járom a roleplay szervereket.

- Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
  • FineMTA voltam még régebben John néven.
  • Máshol nem nagyon voltam csak maximum AS.

- Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
  • Sziasztok, Janika vagyok 23 éves és Valkón élek.
  • Alvállalkozóként dolgozom egy lapostető/teraszok vízszigetelésével foglalkozó cégnél.
  • 12 éve focizom verseny szerűen, ez által szeretek csapatban dolgozni, illetve kitartó vagyok.
  • Hobbiként szoktam motorozni, haverokkal eljárni biliárdozni és nem utolsó sorban wakeboard-zni is.
  • Alvállalkozóként hozzá szoktam a kihívásokhoz és ahhoz hogy hogy kell felelőség teljesen dolgozni és kihozni mindenből a maximumot, amit természetesen itt is meg szeretnék mutatni.
  • Nyitott vagyok új dolgokra, ezért is szeretnék csatlakozni hozzátok és még azért is mert új kihívásokat keresek.
  • Munkám miatt én mindig próbálom mindenből a legjobbat kihozni.

- Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
  • Szabályzat betartása.
  • Játékosok segítése hogy könnyebben és gördülékenyebben menjen tovább az RP a szerveren.
  • Példamutatás.
  • Panaszok kezelése.

- Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
  • Szerintem a Városháza méghozzá azért mert:
Ott tudod meg szerezni az irataid.
  • (Személyigazolvány, Jogosítvány, Horgász engedély, Bányász engedély, illetve Fegyver engedély) ezeknek nagy része a munka vállaláshoz is kell.
  • Ingatlanok, garázsok bejelentése.
  • Forgalmi kiváltása.
  • A szerver legfőbb dolgait itt tudod elintézni ezért gondolom a Városházát a fontos helynek.

Utoljára szerkesztve:
Szia, a lapod ELUTASÍTÁSRA került!
UCP előéleted miatt.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.