- 2025. 08. 12.
- 127
- 135
- LS karakter
- Enrico Graziano
ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
Neved / Életkorod / Account ID-d
Neved / Életkorod / Account ID-d
- Janika / 23 / 3317
UCP előélet (Amint megnyílik a felület, akkor kötelező csatolni a lapba.)- Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
- Munka után elég sok időt tudok fordítani a szerverre ha nincs semmi dolgom, hétköznap 3-4óra, hétvégente ennél többet is tudok akár.
- Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
- Úgy gondolom magamról hogy elég könnyen be tudok illeszkedni az adott csapatba, gyorsan barátkozom és elég gyorsan megtalálom az összhangot mindenkivel, szeretek egyébként csapatban dolgozni közösen megoldani esetleg a problémákat, és mivel kb 7-8 éve járom az RP szervereket így elég sok tapasztalatot tudtam szerezni ami nem egy hátrány és szerintem sokat is tudnék hozzá tenni a csapathoz.
- Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
- DAWN-MTA-ra 2024.10.23-án regisztráltam, egyébként kn 7-8 éve járom a roleplay szervereket.
- Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
- FineMTA voltam még régebben John néven.
- Máshol nem nagyon voltam csak maximum AS.
- Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
- Sziasztok, Janika vagyok 23 éves és Valkón élek.
- Alvállalkozóként dolgozom egy lapostető/teraszok vízszigetelésével foglalkozó cégnél.
- 12 éve focizom verseny szerűen, ez által szeretek csapatban dolgozni, illetve kitartó vagyok.
- Hobbiként szoktam motorozni, haverokkal eljárni biliárdozni és nem utolsó sorban wakeboard-zni is.
- Alvállalkozóként hozzá szoktam a kihívásokhoz és ahhoz hogy hogy kell felelőség teljesen dolgozni és kihozni mindenből a maximumot, amit természetesen itt is meg szeretnék mutatni.
- Nyitott vagyok új dolgokra, ezért is szeretnék csatlakozni hozzátok és még azért is mert új kihívásokat keresek.
- Munkám miatt én mindig próbálom mindenből a legjobbat kihozni.
- Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
- Szabályzat betartása.
- Játékosok segítése hogy könnyebben és gördülékenyebben menjen tovább az RP a szerveren.
- Példamutatás.
- Panaszok kezelése.
- Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
- Szerintem a Városháza méghozzá azért mert:
Ott tudod meg szerezni az irataid.
- (Személyigazolvány, Jogosítvány, Horgász engedély, Bányász engedély, illetve Fegyver engedély) ezeknek nagy része a munka vállaláshoz is kell.
- Ingatlanok, garázsok bejelentése.
- Forgalmi kiváltása.
- A szerver legfőbb dolgait itt tudod elintézni ezért gondolom a Városházát a fontos helynek.
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)
.png)