Enrico Frakciótárs Bevédése (Panasztétel)

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

gopeti98

Újonc
2025. 11. 03.
7
10
San Fierro
LS karakter
Awdonin Naomi
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Awdonin Naomi
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Enrico
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Admin ügy közben Frakció társának bevédése, sziget rablás esetén 0 illegállal rendelkeztem, egyből kilőttek. Ha már bevéded a frakció társaid ne MG-zd már ki, hogy te tudod, hogy éppen leszálltam, amikor nem is vizsgáltad ki az ügyet. Te ezt honnan tudtad?
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

"Minek mentél oda rablás közben" - Ez aztán adminisztrátori színvonal

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok!

Te elküldted nekem ezt a képet ahol már eleve az látszik hogy te leszálltál a helivel, mondtad hogy téged kilőttek.
Mikor elfogadtam a reportodat ott voltam és láttam hogy épp rablásba van a srác.
Te pedig rablás közepette akartál oda hozzájuk leszállni vagy már lent voltál mivel ebből a képből már az látszik hogy leszálltál.
Nem bevédem a frakció társamat hanem egy rablás közbe látod hogy fegyver van náluk eleve miért akarsz oda leszállni?
És ez a "Minek mentél oda rablás közbe" sem így írtam de az Adminisztrátor ezt meg tudja nézni vagy ha kéri el küldöm neki :)

Többet nem szeretnék hozzá fűzni várom a bíráló Adminisztrátor döntését.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Pierdone
Sziasztok!

Te elküldted nekem ezt a képet ahol már eleve az látszik hogy te leszálltál a helivel, mondtad hogy téged kilőttek.
Mikor elfogadtam a reportodat ott voltam és láttam hogy épp rablásba van a srác.
Te pedig rablás közepette akartál oda hozzájuk leszállni vagy már lent voltál mivel ebből a képből már az látszik hogy leszálltál.
Nem bevédem a frakció társamat hanem egy rablás közbe látod hogy fegyver van náluk eleve miért akarsz oda leszállni?
És ez a "Minek mentél oda rablás közbe" sem így írtam de az Adminisztrátor ezt meg tudja nézni vagy ha kéri el küldöm neki :)

Többet nem szeretnék hozzá fűzni várom a bíráló Adminisztrátor döntését.
Rendben, ez hogy jön ide, hogy mi nem daráltuk ki a frakció társaid (de játszhatjuk így is, hogy full tüzparancs lesz), illedelmesek voltunk mindig velük, de te nem végezted megfelelően az adminisztrátori feladatod és ki sem vizsgáltad?

Igen persze, mivel fentről szálltam le hozzá (mert látni lehetett az egész akciót), de tudtommal a szerver szabályzat teljesen mást ír:
- A sziget nem számít forgalmas helynek. A szigeten lehet rabolni és lövöldözni ha van rá okod.
=> Mi volt itt az ok, hogy engem kilőhessen?

UI: Értem én, hogy a frakciód nem szeret IC-zni, szintén illegálos vagyok. De ami sok az már sok..

• Kedvelés
Reactions: Pierdone
Ezeket a frakció minősítgetéseket tartsd meg magadban máskor🙂

Ezek után semmit nem fűzök hozzá várom a bírálatot.

Cső újra!

Egy rablás közepén random megjelensz, majd ki is derül (a kép alapján, IC chat), hogy épp a haverodat fosztják ki... Ilyenkor én is szeretném megkérdezni tisztelettel, hogy mire számítottál? Nem kellett volna odamenned, és nem történik meg ez... Bár részemről egyelőre az is kérdéses, hogy te hogyan kerültél oda pont akkor, amikor a társadat épp kifosztják. Illetve a továbbiakban nem szeretnék még egy hasonló (meg igazából semmilyen) frakció minősítést meglátni részedről (se).

Jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.