Emmanouil Panagiotis - Shade

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

@freeze

Újonc
2025. 06. 24.
31
22
LS karakter
Ethan Lynch
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Emmanouil Panagiotis
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Shade
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Panasz oka, leírása, kifejtése: Szerelőnél álltam egy játékos , megütött 2x én erre lecsatoltam az utánfutóját kb 3x , aztán baseball ütővel elkezdett ütni , visszaütöttem animba esett. Srác küldött arról videót hogy mindig lecsatoltam viszont arról már nem küldött videót hogy ütött folyamat.. Én csináltam képeket hogy baseballal üt , Shade szerint ez nem "nonra nem non a válasz" , ha már én kaptam 120 percet NonRP-re a srác miért is lett elengedve? És még csak figyut se kapott! Én nekem az lett mondva hogy nonra nem non a válasz , ilyenkor admint hivunk hát ez nem igy történt.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Kiváncsi leszek a válaszra. [

Utoljára szerkesztve:
Helló! -Kaptam egy videót miben te oda vissza lecsatoltad a srácnak az utánfutóját. -Erre én ki mentem, a videón látszódik hogy először te keltetted a feszültséget, figyelembe vettem az UCP-d ami csak NonRP voltak benne, ezt írtam is neked hogy számodra nem ismeretlen a NonRP.
https://medal.tv/games/gta-sa/clips/kAeVdNmLocy0kjvSp?invite=cr-MSxublEsMjIyMjk1MzE1 Itt a videó, látszik hogy szólt is neked a srác hogy hagyd abba de azért is folytattad, nincs több hozzá fűzni valóm.
Illetve amikor elvileg vert téged te még is az autóba száltál be, utána ő hírtelen animba is került, csatolom azt a képet amit küldtél nekem. csatolom: -Várom a bíráló admin válaszát.

Helló! -Kaptam egy videót miben te oda vissza lecsatoltad a srácnak az utánfutóját. -Erre én ki mentem, a videón látszódik hogy először te keltetted a feszültséget, figyelembe vettem az UCP-d ami csak NonRP voltak benne, ezt írtam is neked hogy számodra nem ismeretlen a NonRP.
https://medal.tv/games/gta-sa/clips/kAeVdNmLocy0kjvSp?invite=cr-MSxublEsMjIyMjk1MzE1 Itt a videó, látszik hogy szólt is neked a srác hogy hagyd abba de azért is folytattad, nincs több hozzá fűzni valóm.
-Várom a bíráló admin válaszát.
Egyetlen egy NONRP jailem volt , ez a második tőled! Volt egy Csabbaurtol , amiből kivett! Hiába szólt ha ott a kép hogy szintén ütött engem! Bárhogy is nézzük nonra nem non a válasz , és már admint is mikor hivott? Amikor animban feküdt , addig semmi.

Bárhogy is nézzük nonra nem non a válasz , és már admint is mikor hivott? Amikor animban feküdt , addig semmi.
Az egész RP szál abból indult hogy te full random ok nélkül oda mentél neki az utánfutóját leakasztani, ő szólt is neked IC hogy fejezd be, meg hogy elég legyen, tovább provokáltad.
-Ami egy "verekedést" generált ki.
-Azt a Jailt amit kaptál Csabaúrtól, ahhoz van csatolva egy videó is, ott is eléggé érdekes módon mentél végig a srác után, azon a videón is látszik hogy addig csináltad hogy a másik játékosnak a játék élményét elrontsd.

Az egész RP szál abból indult hogy te full random ok nélkül oda mentél neki az utánfutóját leakasztani, ő szólt is neked IC hogy fejezd be, meg hogy elég legyen, tovább provokáltad.
-Ami egy "verekedést" generált ki.
-Azt a Jailt amit kaptál Csabaúrtól, ahhoz van csatolva egy videó is, ott is eléggé érdekes módon mentél végig a srác után, azon a videón is látszik hogy addig csináltad hogy a másik játékosnak a játék élményét elrontsd.
De miről beszélsz? Hiszen ő vett ki ,mert ő is mondta hogy nem követtem el semmilyen nonrp-t , az hogy követtem , és akkor mi? Nem derbyztem se semmi. Ütött 2x , lecsatoltam kb 3x , ismét ütött - kapott valamit? Nem. Részemről ennyi.

De miről beszélsz? Hiszen ő vett ki ,mert ő is mondta hogy nem követtem el semmilyen nonrp-t , az hogy követtem , és akkor mi? Nem derbyztem se semmi. Ütött 2x , lecsatoltam kb 3x , ismét ütött - kapott valamit? Nem. Részemről ennyi.
Akkor még is hogyan került az a játékos akit elvileg te nem provokáltál, és elvileg nem ütöttél animba, csak úgy magától lefeküdt? IC provokálsz valakit aki szép szóval nem tudja meg fékezni a te rossz indulatodat, egy verekedés alakul ki.
-Ott van az egész a videón hogy mi történt, te oda-vissza csatoltad az utánfutóját, még írt is neked, erre te annyit válaszoltál hogy "TBocs már na".
-És még "xd-zed" is őt, hogy verekedés alakuljon ki.
-Amint jól ki szórakoztad magad másnak az idegesítésén meg lelépnél, de azt se lehet mondani hogy leléptél, mert még se te hanem ő került animba.

Sziasztok! A panaszt én fogom bírálni. Neked esetleg van videód arról mielőtt elkezdted az utánfutót kapcsolgatni?

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Shade és Gato
Sziasztok! A panaszt én fogom bírálni. Neked esetleg van videód arról mielőtt elkezdted az utánfutót kapcsolgatni?
Szia! Nekem csak annyiról van hogy a srác ütöget engem! Irtam OOC chatben hogy küldje el az egészet , ne csak azt amikor én csinálom, hát de mégse.

Szia! Nekem csak annyiról van hogy a srác ütöget engem! Irtam OOC chatben hogy küldje el az egészet , ne csak azt amikor én csinálom, hát de mégse.
Nem volt neki több videó anyagja, bemondásra nem fogod tudni eljárni, amikor ki mentem ő volt animba még mindig, számtalanszor ellett mondva hogy bemondásra nem fogunk tudni Fixet/Heal, és szankciót adni.

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal. Emmanouil Panagiotis jogosan kapta a jailt NonRP-re, viszont a másik félnek is kellett volna kapni ugyan ezzel az indokkal jailt. Ahelyett hogy önbíráskodott volna, hívhatott volna adminisztrátort report formájában, nem volt kötelező reagálni a másik fél cselekedeteire. A te jailedet semmizem, mivel a másik fél sem kapott.

A panaszt egyéb következmények nélkül zárom. Shade keress fel egy beszélgetésre.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.