Emma Harper jelentkezése.

• Thread starter Thread starter Gato
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 64
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Gato

soha add fel
2025. 04. 01.
116
44
LS karakter
deshawn galloway
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: nyimoka_​
2. Hogyan szólíthatunk? Nimródnak.​
3. Hány éves vagy? 16.​
4. Játtszott perceid száma? 2492.​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen, SeeMTA V4-en.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) Nem.
7. Mesélj magadról pár mondatban. Nimródnak hívnak, 16. életévemet töltöttem be az év elején. A jászságban élek, egy kis faluban. Hobbym a horgászat, és a kosárlabdázás, de emellett szívesen játszok MTA szervereken. Napi körülbelül 4-5 órát tudok aktívan a szerveren jelen lenni.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Precíz, gyors, jó csapatjátékos. Negatív: Kissé lusta, minimálisan makacs, haragtartó.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Emma Harper.​
2. Születési helye, ideje: Los Santos kórház, 1998.01.04.​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Tisztképző főiskola.​
4. Büntetett előéletű? Nem.​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egy normális, jól fizető pozícióban a rendőrség körein belül.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felszólítom a jármű sofőrjét, hogy húzódjon félre, és állítsa le a járművet. Ezt követően rádiózok, majd kiszállok és megkezdem az igazoltatást. Elkérem a jogosítványát, személyazonosító igazolványát, és a jármű forgalmi engedélyét a személytől, majd ellenőrizném azt. Amint meggyőződtem arról, hogy nem körözött a személy, átkutatnám a csomagtartót. Amennyiben tiszta, és minden rendben van az iratokkal is, tovább engedném. Ezután visszaülnék a kocsiba és rádióznám az intézkedés végét.​
8. Mi maga a rendőrség? A rend fenntartása, közúti kihágók elleni intézkedések lebonyolítása. Kisebb rendezvények lezárása és/vagy biztosítása.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A felettes felügyeli és irányítja a munkámat, a feljebb való pedig annak a személynek a főnöke.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A priuszok mennyiségétől, súlyosságától, illetve az intézkedés során tanusított viselkedésétől függően mérlegelnék.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Emma Harpernek hívnak. 27 éves, fiatalos, sportos nőszemély vagyok. Nemrég végeztem el a tisztképző főiskolát Budapesten. Gyors, elhivatott és nyitott személyiség vagyok.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Meggyőződök arról, hogy valóban a menekülő járműből lőnek, majd tűzparancsot kérek a járműre egy magasabb rendfokozatú személytől.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Kérdőre vonom, hogy ezek honnan vannak, és miért vannak ott, majd megbilincselem és előállítom.​

DAWNCITY-2.png

DAWN CITY RENDŐRSÉG

Tisztelt Jelentkező!

Örömmel értesítem, hogy a Dawn City Rendőrségre benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezése
ELFOGADVA

A további lépésekről és teendőkről hamarosan részletes tájékoztatást küldünk. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.
((Kérlek vedd fel a kapcsolatot discordon: medvegamer_911 vagy _trikpa -t))​

• Kedvelés
Reactions: Gato
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.