Emir Karadzic jelentkezési lapja

• Thread starter Thread starter Jani
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 86
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Jani

Újonc
2025. 06. 15.
1
0
LS karakter
Emir Karadzic
LV Karakter
nincs

nav.webp

NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY

l. In Character (IC), azaz a játékon belüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!

1. SZEMÉLYES ADATOK
1.1 Jelentkező teljes neve: Emir Karadzic
1.2 Születési helye: Török
1.3 Születési ideje: 1991
1.4 Bejelentett lakcíme: Glenpark
1.5 Személyi igazolvány száma: 83877
1.6 Telefonszáma: +38-76-505-2879
1.7 Ön büntetett előéletű? Nem
2. FELVÉTELI KÉRDÉSEK
2.1 Miért szeretne a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőre lenni?
- Szeretnék a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőre lenni, mert fontos számomra a törvényesség, a közösség védelme és a közpénzek átlátható kezelése.​
2.2 Mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladat- és jogköre?
- A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Magyarország egyik legfontosabb hatósága, amelynek feladatai az adózás, vámügy és pénzügyi ellenőrzés területeire terjednek ki. Itt vannak a főbb feladat- és jogkörei.
2.3 Ön szerint van különbség motozás és ruházat átvizsgálás között? !
- Ruházat átvizsgálása: a ruházat külső tapintásos ellenőrzése, a zsebek, kabátok, táskák tartalmának átvizsgálása, levetkőztetés nélkül.Motozás: mélyebb, akár ruházat alá nyúló vizsgálat, indokolt esetben, gyakran levetkőztetéssel, csak azonos nemű által, szigorúbb jogi feltételekkel.
2.4 Mit gondol, mi a feladata egy pénzügyőrnek?
- Egy pénzügyőr feladata, hogy ellenőrizze, betartassa és védje az állam gazdasági érdekeit, különösen a vám- és adóterületen.
2.5 Amennyiben valaki meglopja az államot, milyen bűnt követ el? Definiálja mit jelent!
- a valaki meglopja az államot, akkor jellemzően költségvetési csalást követ el.

ll. Out of Character (OOC), azaz a játékon kívüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!

1.
1.1 Hogy hívnak?
- Máté
1.2 Hány éves vagy?
- 15
1.3 Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
- körülbelül 2-3 hónapja.
2. UCP ADATOK
2.1 Mellékeld a Karakter ID-det!
- 6102
2.2 Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg?
- 7 003 perccel rendelkezek.
2.3
-
2.4 Voltál már AdminJail-ben a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél AdminJail-be.
- pg mivel 8 an mentünk kalozkodni és csak 10-en szabad.
2.5 Voltál már kitiltva a szerverről? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél kitiltásra.
3. FRAKCIÓ INFORMÁCIÓK
3.1 Milyen frakciókban fordultál meg ez előtt a szerveren? Mi volt a távozásod oka?
-Korábban illegális frakcióban tevékenykedtem a szerveren, mert az adott játékstílus és kihívás vonzott. Azonban most úgy döntöttem, hogy szeretnék legális frakcióban játszani, mert szeretném kipróbálni a szerver más oldalát, új lehetőségeket keresek, és szeretnék a szabályoknak teljes mértékben megfelelni. A távozásom oka, hogy szeretném fejleszteni a játékélményemet, és úgy érzem, a legális frakcióban tudok stabilabb, hosszabb távú szerepet vállalni.
3.2 Voltál már valamelyik rendvédelmi frakció tagja a szerveren?
Nem, még nem voltam rendvédelmi frakció tagja, de nagyon szeretnék csatlakozni, mert érdekel a szabályok betartása és a közösség védelme, valamint szeretném fejleszteni a rendvédelmi szerepkörhöz szükséges képességeimet.-
3.3 A frakcióban kötelező hetente minimum 800 perc szolgálati idő teljesítése. Számodra ez teljesíthető?
- ] Igen, teljesíthető számomra a heti minimum 800 perc szolgálati idő. Tudom, hogy ez fontos a csapat és a frakció működése szempontjából, és elkötelezett vagyok abban, hogy rendszeresen és felelősségteljesen vegyek részt a szolgálatban.
3.4 Milyen OOC indokból szeretnél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni ?
- Szeretem a kihívásokat és a szabályok betartását, ezért érdekel a NAV, mert itt egyszerre kell taktikusan és fegyelmezetten dolgozni. Szeretném fejleszteni a csapatmunkában és a problémamegoldásban szerzett képességeimet, miközben aktívan hozzájárulok a szerver rendjéhez és a gazdasági folyamatokhoz. Emellett érdekel a pénzügyőr szerepkör sokszínűsége, és szeretnék mélyebb szerepjátékos élményt szerezni ezen a területen.
4. EGYÉB ADATOK
4.1 Rendelkezel Discord-al, illetve működő mikrofonnal?
- Természetesen.
4.2 Milyen külső forrásból tájékozódtál a jelentkezési lap megírása során? Mellékeld ezeket!
- Nemzeti Adó- és Vámhivatal hivatalos honlapja – a szervezet feladatainak és jogköreinek megismeréséhez

lll. Hitelesítés
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.

JELENTKEZŐ ALÁÍRÁSA
Emir Karadzic
KELTEZÉS HELYE, IDEJE
Glenpark, 2026.06.15..

nav.webp

DAWN CITY Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Tisztelt Jelentkező!
Örömmel értesítem, hogy a Dawn City Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezése
ELFOGADTA
A további lépésekről és teendőkről hamarosan részletes tájékoztatást küldünk. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.
((Kérlek vedd fel a kapcsolatot discordon: adominik0806 vagy medvegamer_911 -t))​

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.