Emily Escobar Jelentkezés

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Snusxyz

Újonc
2026. 04. 13.
1
0
LS karakter
Dimitri Garrison
tek.png

TERRORELHÁRÍTÁSI KÖZPONT
JELENTKEZÉSI KÉRELEM

OOC INFORMÁCIÓK
1. Életkorod: 15
2. Mesélj magadról pár mondatban: Barnabásnak hívnak, 15 éves vagyok. RP-zni nagyjából 3-4 éve kezdtem. Rendvédelmi múltal rendelkezek, másik szervereken. (Pld CruzMTA, SeanMTA). Szeretem az akciókat, lőni, vezetni is szeretek. Tudok magas szintű RP-t folytatni.
3. Miért pont téged válasszunk?: Mivel komolyan venném a frakciót, valamint tudok magas szintű RP-t folytatni.
4. Mióta játszol a szerveren, illetve mikor regisztráltál be?: 2025.12.06-ban és azóta aktívan szoktam játszani.
4.1 Játszott perceid száma [KÉP]: 3725 perc
4.2 Karakter ID-d (nem Account ID): 9870
4.3 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? Napi szerintem egy-két órát, de inkább hétvégén, szünetekbe lennék aktívabb.
5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Mivel szeretnék egy jó közösség része lenni, valamint mivel értek hozzá.
6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?): A szerveren még nem voltam frakció tag, de másik szeveren voltam PD Al-Leader, TEK- Főtörzsőrmester, valamint NNI - Őrmester
7. Csatolj egy képet a névváltásaidról:
8. Csatolj egy képet az adminjaileidről:
9. Csatolj egy képet a banjaidról:
10. Fejtsd ki szerinted mi a Terrorelhárítási Központ feladata, jogköre!: Túszhelyzet kezelése, Nagyobb akciókra mehet ki (pld aranybank), Nem feltétlen az igazoltatás, de azt is lehet ha fokozott elenőrzés van (De azon kívül.is ha például gondatlan vezetés történik)
SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK
ÁLTALÁNOS ADATOK
1. Teljes neve: Emily Escobar
2. Születés helye: Los Santos-i kórház.
3. Születés ideje: 2005.01.26.
4. Nem:
5. Családi állapota: Apukám és Anyukám még él, de sajnos papám és mamám elvesztettem.
6. Foglalkozása: Busz, valamint áruszállító.
ELÉRHETŐSÉGEK
7. Bejelentett lakcíme: Nincs.
8. Telefonszáma: Leírom majd PM-be Mixi-nek.
9. E-mail címe: [email protected]
KÉRDÉSEK
VÁLASZÁT MINDEN ESETBEN X-EL JELÖLJE!
1. Volt már az állomány tagja?
[ ] Igen.
[ X] Nem.
1.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:
2. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?
[X ] Igen.
[ ] Nem.
3. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?
[ ] Igen.
[ X] Nem.
3.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:
4. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?
(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ X] Igen.
[ ] Nem.
5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt?
[ X] Igen.
[ ] Nem.
5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze: Véletlen nálam maradt egy füves cigi.
6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget?
[ ] Igen.
[ X] Nem.
6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:
7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel?
[ X] Igen.
[ ] Nem.
8. Beszélt idegennyelv(ek)?
Igen. Angol-t illetve Német-et
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
[ X] Igen.
[ ] Nem.
9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.: Füves cigi, de már régen
ZÁRADÉK
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2026.04.21.
Aláírás

Tisztelt Jelentkező!
A Terrorelhárítási Központ Humánerőforrás Osztálya és Igazgatósága átolvasta kérelmét, és közös megállapodás alapján a Vezetőség a jelentkezését
e l f o g a d t a.
Az elkövetkező 48 órában a HR Igazgatóság egy munkatársa felveszi Önnel a kapcsolatot. További részleteket fog adni Önnek személyes interjú időpontjával kapcsolatban, illetve a további teendőivel (Meghallgatás időpontját a Meghallgatás időpontok résznél látod, hozzászólásban jelezd melyik felel meg). Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon a Terrorelhárítási Központ HR Igazgatósága felé.
Meghallgatás előtt tanulmányozza szervezetünk szabályzatát.
Sok sikert kívánunk!
((Személyes megjegyzés: Keress fel privátban fórumon!))

tek-hr.png

Nash Patel
━━━━━━━━━━━
r.ezredes - HR Igazgató

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.