Emilio Maximiliano

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

molnar.

Újonc
2025. 08. 16.
8
4
LS karakter
Nil Canales
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Zsolt / 19
Account ID-d?
>4871
Hány játszott perccel rendelkezel?
>1403 , viszont + 6 évnyi tapasztalat mindenféle RP szerverről.
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> A ban ugyebár semmis, ha megnézitek kb 20p után fel lett oldva, félreértés végett.
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Sziasztok, Zsolt vagyok, 19 éves. Jelenleg Erdélyben élek, nemrég végeztem a középiskolával . Szabadidőmben sokat játszunk a haverokkal, főként MTA-val, de más játékokkal is. Hobbi szinten a motorozás is fontos része az életemnek mert kikapcsol és szabadságérzetet ad.Úgy gondolom, hogy a játékban szerzett tapasztalataim, valamint a hozzáállásom alkalmassá tesz arra, hogy a csapat része legyek.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Segítenek a játékosoknak illetve megkönnyítik az adminisztrátorok feladatát, a könnyebb reportot / kérdéseket viszik el.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Szerintem egy jó adminsegéd türelmes, segítőkész, csapatjátékos és kedves. Ha ezek nincsenek meg, szerintem nem tud összejönni a jó segítségnyújtás.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Úgy gondolom, hogy a 6-7 év tapasztalatomat RP szerverekről ( beleértve admin és adminsegéd feladatköröket is ) bele tudnám fordítani. Szeretek segíteni az embereken, így ez pont ide illő.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Ahogy említettem, rengeteg tapasztalatom van, szerintem kiválóan teljesítenék, segítőkész vagyok.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Mondjuk napi 2-3 óra, de akár 4-5 is. Ez hétköznap / hétvégéktől függ, ha nem tudok lenni egy kisebb ideig, azt úgyis jelezném, de aktív vagyok.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Pláza: Azért lenne a pláza, mivel itt rengeteg dolgot elérhetnek és könnyedén. Itt tudnak vásárolni ruhát ( skin-t ), kiegészítőket, mindenféle eszközöket a Flint Tools-ból, ahol szinte minden megtalálható, valamint van bank és mozi, kaszinó is. Illetve hasznos lehet azért is, mivel szinte minden eventkor a Plázánál lehet megvásárolni minden eventhez szükséges tárgyat, itemet.
Városháza: A Városházát azért soroltam ide, mivel az is egy nagyon fontos dolog a szerveren. Itt lehet kiváltani mindenféle iratot. Személyazonossági igazolvány, Horgász / Bányász engedély, Fegyverviselési engedély, Vezetői engedély, de ezt csak akkor amikor kész van a kresz vizsga. A Városházán még interiorokat is be lehet jelenteni, mivel ha nem tesszük, elvesznek.
Korház: A Korház is egy nagyon fontos helyszín szerintem, mivel ha bármi sérülés éri a karakterüket, legyen az végtagsérülés vagy bármi, itt tudnak segítséget kapni. Ha nincs elérhető mentős, akkor ott lesz a CP, ami 20.000$-ért meggyógyít. ( Full HP, minden csont lefixelése )
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Segítőkész, kedves, barátságos [] Haragtartó, néha túl óvatos vagyok, illetve néha nehezebben engedek el dolgokat​

Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elfogadásra kerül, a további dolgokkal keress fel privát üzenet formájába!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.