Emilia Crusader --> Brown

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

DON3ERK3BAB

Újonc
2025. 05. 09.
16
7
LS karakter
Emilia Crusader
LV Karakter
Emma Crusader
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Emilia Crusader
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Brown
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Volt egy behatolás amihez engem kihívtak hogy menjek oda egy packerel mert el kell vigyek egy G80-at. Én oda mentem csináltam róla képet aztán meg feltettem a packerre és mentem rendőrségre leadni. Miután rendőrségre értem gyors ledoksiztam és leadtam. Azután rá 20-30 percre oda jött civilbe Brown és kiváltotta a kocsiát. Majd utána meg vissza jött láthatatlanba és fly-olva elviszi a kocsit. Alapból Brown nem rendvédelmis és csak azért tudta kiváltani a kocsit mivel mint főadmin bent van f3 és van leader joga.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Szerkesztés: Középre igazítás

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: tifpix és Pandor
Szia,annyit tennék hozzá,hogy nem az én autóm.Illetve egy adminnal beszéltem és jogosan felvetette hogy miért lett lefogalva ha behatoltunk az interiorba.
illetve itt a kép. Illetve a hangot nyugodtan rátehetnéd,szóval igazából mindent elmondtam.Biráló adminnak küldöm a teljes videót hanggal együtt.várom a birálatot.

Illetve azt is szeretném látni,hogy "elflyolok a kocsimmal",ami nem az enyém.

Szia,annyit tennék hozzá,hogy nem az én autóm.Illetve egy adminnal beszéltem és jogosan felvetette hogy miért lett lefogalva ha behatoltunk az interiorba.
illetve itt a kép. Illetve a hangot nyugodtan rátehetnéd,szóval igazából mindent elmondtam.Biráló adminnak küldöm a teljes videót hanggal együtt.várom a birálatot.
A hangot azért vettem le mert a háttérben szüleim telefonálnak

Szia @DON3ERK3BAB, én voltam az aki ki fly-olt vele, hisz a tulaja nem bírt be menni érte, valami oknál fogva nem tudtam getelni a kocsit ezért át mentem a falon Vanishbe/Fly-ba, beszáltam kihoztam neki a kocsit és resiztem egyet.
-Tulaja kért meg rá hogy hozzam ki onnan.
-További szép napot.

• Kedvelés
Reactions: rey
Üdv, akció közben nem szép dolog lefoglalni az autót, legközelebb a kommunikáció a rendvédelmi szervek között jobban legyen meg és nem estek bele ilyen gondokba, hogy melyik autó lefoglalható és melyik nem.

Jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.