Elyna Ragnard - torpedo

• Thread starter Thread starter norby
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 227
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

norby

💎
Fő Globális Moderátor
LS
2025. 03. 16.
334
378
www.youtube.com
LS karakter
Shaw Ragnard
LV Karakter
Elyna Maxence
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Elyna Ragnard
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
torpedo
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Indokolatlan szankció osztása, Nem megfelelő mérlegelés szankciónál, Szankció elhanyagolása másik félnél.

Indokolatlan szankció osztása:

Történt egy olyan ominózus eset, hogy Los Santos fegyverboltnál találkoztam három rabolni készülő játékossal.
Odamentem hozzájuk és beültem az ő járművükbe, majd váltottunk pár szót IC.
Ez körülbelül 1 percet vett igénybe, utána elköszöntük egymástól és ment mindenki a dolgára.
Ezt követően 5 perc után, odajött hozzám a fent említett Adminisztrátor és félrehívott.
Fontos megjegyeznem, hogy az illegálosokat nem hívta oda, csak engem.
Elmondása szerint ő specelt végig, és számára nem volt szabályos az, hogy én beültem hozzájuk és beszéltem velük Rendvédelmisként.

Nem megfelelő mérlegelés szankciónál:

Elhangoztattam neki ott OOC chaten, hogy az állításával kapcsolatban nincs kivetnivalóm, viszont véleményem szerint emellett ellehetett volna tekinteni egy figyelmeztetéssel is.
Ő nem így gondolta, és berakott 150 perc adminisztrátori jailre: NonRP,Szereptévesztés indokkal.
Én azt gondolom, hogy picit túlzás a szankció mértéke.

Ha már azt gondolja, hogy szabálytalan a cselekedetem, akkor elég lett volna beraknia Szereptévesztésre, szerintem fölöslegesen rakott be NonRP is, mivel önmagában a Szereptévesztés magába foglalja.

Szankció elhanyagolása másik félnél:
Ha már az Adminisztrátor a szankció mellett döntött, akkor szerintem az illegálosok is szankciót érdemeltek volna, mivel ugyanúgy azonosultak velem, és ha belelátunk az ő szemszögükbe is egy picikét, akkor a valóéletben nem valószínű, beszélgettek volna velem a (saját) járművükben, hanem valószínüleg elraboltak volna, vagy kitessékeltek volna engem.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
(Kép InGame a szankció osztás pillanatában)

Megjegyzés:

Ahogyan fent említettem is , az Adminisztrátor specelt engem, tehát az illegál részéről nem érkezett report rám.
Továbbá hasonló esetért még nem szólt sosem senki nekem, ezért is gondolom azt, hogy ellehetett volna tekinteni mellette.
Ha megnézte volna az UCP-met, akkor láthatja, hogy az óraszámom és a jailjem aránya nem azt mutatja, hogy a játék elrontása és a szabályok megszegése lenne a célom a szerveren töltött idő alatt.
Véleményem szerint így elég hamar elfogja venni a kedvét a játékosoknak, ha ilyen szigorúan veszi a szankciókat.
Nincs további hozzáfűznivalóm, várom a bírálatot, további szép estét.

A videót, ami alapján kaptam a szankciót, szükség esetén továbbítom a bíráló adminisztrátornak.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok a panaszt én fogom bírálni. Várom az admin válaszát, illetve az aügyről a logot és minden további bizonyítékot ( Kép/Videó) .

• Kedvelés
Reactions: norby
Sziasztok! Amint említette a srác is, végig speceltem az egészet. Elyna Ragnard beült 3 illegálos mellé, akik épp mentek ATM-ezni. A srácok mondták, hogy tali gyárba stb stb. Majd Elyna annyit válaszolt rá IC, hogy "már megint?:(". Ezek után, mondta hogy megy, tali gyárba gl. Bíráló adminnak küldöm a bizonyítékot.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: norby
Sziasztok! Amint említette a srác is, végig speceltem az egészet. Elyna Ragnard beült 3 illegálos mellé, akik épp mentek ATM-ezni. A srácok mondták, hogy tali gyárba stb stb. Majd Elyna annyit válaszolt rá IC, hogy "már megint?:(". Ezek után, mondta hogy megy, tali gyárba gl. Bíráló adminnak küldöm a bizonyítékot.
Egyéb bizonyítékot azon kívül, amit én továbbítottam a bíráló adminisztrátornak, nem hinném, hogy tudnál küldeni, hiszen azon minden rajta van, az általad leírtak is.
Továbbá megkérhetlek arra, hogy válaszolj a panaszkönyvem további pontjaira is?

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

A videón látható cselekmény a részedről teljes mértékben szereptévesztésnek minősül. Értem, hogy OOC jó kapcsolatban vagytok a srácokkal, azonban a karakterednek ettől függetlenül hűnek kell maradnia a szerepéhez.
Nagykaliberű fegyverekkel ülnek az autóban, ennek ellenére nyugodtan, jó hangulatban beszélgettek, miközben te Honvéd vagy, ráadásul egy magasabb rendfokozatban.

Minden szankciónak meghatározott minimum és maximum időtartama van. Az adminisztrátorok minden esetben ezen keretek között járnak el, figyelembe véve az adott játékos UCP-jét, valamint a szabálysértés súlyosságát.

Ugyanakkor fontos kitérni a másik fél viselkedésére is, amely szintén nem volt rendben. Három illegális tevékenységet folytató, teljes mértékben felfegyverzett játékos éppen rablásra készült, ennek részleteit IC meg is osztották egy Honvéddal, majd ezt követően jó hangulatban váltak el. Ez számomra egyértelműen NONRP.

Összességében a te szabálysértésed és az ezért kiszabott szankció jogos volt. Ugyanakkor az adminisztrátornak kötelessége lett volna a másik felet is szankcionálni, vagy legalább figyelmeztetésben részesíteni őket. Ebben az esetben indokolt lett volna a te szankciód felülvizsgálata is, hiszen mindkét fél hasonló mértékben volt hibás.

A panaszod részben jogos, az érintett admint szóbeli megrovásban részesítem. Egyúttal felhívom a figyelmét arra, hogy a jövőben minden esetben vizsgálja meg az összes érintett fél nézőpontját, és ennek megfelelően járjon el.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.