Elyna Maxence - Nadin Viani [Alex]

• Thread starter Thread starter norby
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 194
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

norby

💎
Fő Globális Moderátor
LS
2025. 03. 16.
333
378
www.youtube.com
LS karakter
Shaw Ragnard
LV Karakter
Elyna Maxence
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Elyna Maxence
Panaszra tett személy InGame neve:
Nadin Viani
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Tűzharcban voltam a fent említett játékossal, ahol elvolt dobva egy Füst gránát. A felvételen látszódik, hogy szándékos /fall anim használat történt, ami által a karakter ellenáll a Smoke hatásának, ezáltal előnyre szert téve az egész szituációban.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Tudomásom szerint ez animkihasználásnak minősül, és tilos a szerveren az ilyen és hasonló cselekedetek folytatása, eléggé unfairnek tartom a másik játékostársával szemben. A panaszkönyvem létrehozatalát ez okozta, köszönöm szépen a bírálatot. előre is.

Utoljára szerkesztve:
Heló, sziasztok.

Én itt már azt irrelevánsnak tartom hogy egy ekkora épületben, házban ti füst gránátokat dobáltok. Ez nem egy gyár, nem egy nagy terület. Hanem egy kétszintes ház aminek az alján volt mindenki, veletek együtt ezt először letisztáznám.
Nem tettem haszonra szert azzal hogy, véletlenül lenyomódott az animáció és nem rontottam el senki játék élményét. Ez a véletlen után, még percekig folytatódott a lövöldözés. A füst dobálás sem maradt abba, ugyan úgy kaptam én is mint az épületben mindenki.
Tehát nem volt szándékos, és láthatóan sem okoztam problémát és nem tettem szert haszonra. "Unfairnek" nem tartom hisz nem jöttem ki jobban ezzel a véletlennel, ez nonszensz ellentétben azzal ahogyan ti jártatok el a gránátokkal.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: norby
Heló, sziasztok.

Én itt már azt irrelevánsnak tartom hogy egy ekkora épületben, házban ti füst gránátokat dobáltok. Ez nem egy gyár, nem egy nagy terület. Hanem egy kétszintes ház aminek az alján volt mindenki, veletek együtt ezt először letisztáznám.
Nem tettem haszonra szert azzal hogy, véletlenül lenyomódott az animáció és nem rontottam el senki játék élményét. Ez a véletlen után, még percekig folytatódott a lövöldözés. A füst dobálás sem maradt abba, ugyan úgy kaptam én is mint az épületben mindenki.
Tehát nem volt szándékos, és láthatóan sem okoztam problémát és nem tettem szert haszonra. "Unfairnek" nem tartom ez nonszensz, ellentétben azzal ahogyan ti jártatok.
Szerintem ezzel fölösleges érvelned, hogy füstöt alkalmazunk, azért kapunk szolgálat felvételnél, hogy használjuk.
Ezt még sosem mondta senki ezelőtt, hogy mikor és hol lehet használni.

Ezzel egyetértek. használjátok azért van. Viszont ez egy ház, amiben ha egy füst gránát landol és nem egy lett eldobva akkor azt mindenki kapja. Nem ezt hoztam fel érvelésnek, hanem szimplán a tényeket közöltem. Tehát ez egy véletlen pillanata volt az én részemről, de nem jöttem ki jobban és nem okoztam haszont magamnak.

• Kedvelés
Sziasztok megérkeztem a bírálattal. A Videon jól látszik hogy /fall parancsot használsz ahoz hogy átugord a smoke-adta scriptet. sajnos ebben a formában ez bug kihasználás. ezért a panasz jogos. osztom a szankciót a szerveren.

• Kedvelés
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.