Elvis Montgo jelentkezése:

• Thread starter Thread starter Tarka8
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 105
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Tarka8

Újonc
2025. 03. 18.
19
9
Rimaszombat
LS karakter
Ayato Tanaka
LV Karakter
Giocanno D Santoro
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány

OOC Információk
1. Discord neved: dumbasssmookey
2. Hogyan szólíthatunk? Simi​
3. Hány éves vagy? 17​
4. Játtszott perceid száma? 8.000 perc kb. ( LS-en )​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen, három alkalommal is. Két szerveren rendőrségi tagként, egy alkalommal pedig sheriff-helyettesként.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) Egyszer kaptam jail-t NONRP-ér ( LS-en ). Illetve egy AFK kicket. (UCP nem működik.)​
7. Mesélj magadról pár mondatban. Simi vagyok, 17 éves jelenleg középiskola vége felé járok. Rendszeresen edzek, motorozok és hobbyként driftelni szoktam. Autók, motorok nagy rajongója vagyok.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság
Pozitív: Fegyelmezett, megbízható, csapatjátékos
Negatív: Néha túlságosan kritikus, makacs, türelmetlen a szabályszegőkkel szemben​

Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Elvis Mongo​
2. Születési helye, ideje: San Fierro, 1998. május 17.​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetemi diploma – kriminológia​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Bízom benne, hogy két hónap múlva már önálló járőrként teljesíthetek szolgálatot, illetve hosszabb távon célom, hogy a közlekedésrendészet kötelékében specializálódjak.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem, de a rendőrakadémián sikeresen elvégeztem a taktikai és fegyverkezelési tréninget.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Megállítom a járművet biztonságos helyen, majd bemutatkozom és közlöm az ellenőrzés célját. Elkérném az iratokat, biztosítanám, hogy nincs veszély az intézkedés során. Ha mindent rendben találok, tájékoztatom a vezetőt, hogy folytathatja útját.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség az állam által létrehozott szervezet, melynek feladata a törvények betartatása, a közrend fenntartása, valamint a bűnözés megelőzése és felderítése. A társadalom védelmét szolgálja.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes az, akinek közvetlenül jelentek a szolgálat során, és aki kiadja a napi parancsokat. A feljebb való pedig magasabb rangú vezető, aki nem feltétlenül van napi kapcsolatban velem, de nagyobb hatáskörrel bír és stratégiai döntéseket hoz.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Figyelembe veszem a szabálysértés súlyosságát, a szabálysértő hozzáállását, valamint a korábbi priuszát. Ha visszaeső az illető, akkor súlyosabb bírságot szabok ki a szabálykövetés elősegítése érdekében.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Robert J. Dawson vagyok, egyetemi végzettséggel rendelkező fiatal, aki mindig is a köz szolgálatát tartotta szem előtt. Célom, hogy hatékonyan hozzájáruljak a város biztonságához, és hosszú távon a különleges egységek egyikében folytassam pályafutásom.​

Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Elsőként értesítem a központot, hogy fegyveres támadás történt. Ezután biztosítom a saját és más rendőrök védelmét, próbálom felvenni fedezék mögül a kapcsolatot az üldözöttel, és ha szükséges, az előírt szabályok szerint visz​

DAWNCITY-2.png

DAWN CITY RENDŐRSÉG

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.