Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: dumbasssmookey2. Hogyan szólíthatunk? Simi3. Hány éves vagy? 174. Játtszott perceid száma? 8.000 perc kb. ( LS-en )5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen, három alkalommal is. Két szerveren rendőrségi tagként, egy alkalommal pedig sheriff-helyettesként.6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) Egyszer kaptam jail-t NONRP-ér ( LS-en ). Illetve egy AFK kicket. (UCP nem működik.)7. Mesélj magadról pár mondatban. Simi vagyok, 17 éves jelenleg középiskola vége felé járok. Rendszeresen edzek, motorozok és hobbyként driftelni szoktam. Autók, motorok nagy rajongója vagyok.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonságPozitív: Fegyelmezett, megbízható, csapatjátékos
Negatív: Néha túlságosan kritikus, makacs, türelmetlen a szabályszegőkkel szemben
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Elvis Mongo2. Születési helye, ideje: San Fierro, 1998. május 17.3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetemi diploma – kriminológia4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Bízom benne, hogy két hónap múlva már önálló járőrként teljesíthetek szolgálatot, illetve hosszabb távon célom, hogy a közlekedésrendészet kötelékében specializálódjak.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem, de a rendőrakadémián sikeresen elvégeztem a taktikai és fegyverkezelési tréninget.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Megállítom a járművet biztonságos helyen, majd bemutatkozom és közlöm az ellenőrzés célját. Elkérném az iratokat, biztosítanám, hogy nincs veszély az intézkedés során. Ha mindent rendben találok, tájékoztatom a vezetőt, hogy folytathatja útját.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség az állam által létrehozott szervezet, melynek feladata a törvények betartatása, a közrend fenntartása, valamint a bűnözés megelőzése és felderítése. A társadalom védelmét szolgálja.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes az, akinek közvetlenül jelentek a szolgálat során, és aki kiadja a napi parancsokat. A feljebb való pedig magasabb rangú vezető, aki nem feltétlenül van napi kapcsolatban velem, de nagyobb hatáskörrel bír és stratégiai döntéseket hoz.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Figyelembe veszem a szabálysértés súlyosságát, a szabálysértő hozzáállását, valamint a korábbi priuszát. Ha visszaeső az illető, akkor súlyosabb bírságot szabok ki a szabálykövetés elősegítése érdekében.11. Meséljen magáról pár mondatban. Robert J. Dawson vagyok, egyetemi végzettséggel rendelkező fiatal, aki mindig is a köz szolgálatát tartotta szem előtt. Célom, hogy hatékonyan hozzájáruljak a város biztonságához, és hosszú távon a különleges egységek egyikében folytassam pályafutásom.Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Elsőként értesítem a központot, hogy fegyveres támadás történt. Ezután biztosítom a saját és más rendőrök védelmét, próbálom felvenni fedezék mögül a kapcsolatot az üldözöttel, és ha szükséges, az előírt szabályok szerint visz