Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: K+esh§ik (+"§§')
2. Hogyan szólíthatunk? Beni3. Hány éves vagy?154. Játtszott perceid száma? 20605. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? igen6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) 07. Mesélj magadról pár mondatban. beninek hivnak 15 éves vagyok most megyek majd közép iskolába tekesnek szeretnék tanulni ez érdekel és ezt szeretném csinálni mindenféle képen közepes tanuló vagyok /INDENT]8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság türelmes,kedves-Haragtartó,néha felelőtlen,Kritikus.Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve:Elvis chamberli2. Születési helye, ideje: Los santos 1968/04/023. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem4. Büntetett előéletű? nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? törzsőrmester6. Szolgált már fegyveres szervnél? igen7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Le rádiózom,hogy megállítottam egy autót,aztán bemutatkozom(név,jelvényszá,rang)elkérném a személyes iratait(jogosítvány,forgalmi,személyi),MDC-be lekérdezném a jármű rendszámát,személy nevét, utána átkutatnám a ruházatát,csomagtartóját van e EÜ. Doboz,és ha minden rendben van tovább engedem majd rádión beszólok,hogy végeztem az igazoltatássa8. Mi maga a rendőrség? fentartásáért felelős,a rendőrség tagjai különböző munkákat végeznek el:Bűnözők elfogása, Közlekedési szabályok betartásának ellenőrzése,közterület biztonságba tartása, segítségnyújtás.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?magasabb pozícióba van nálam,Közvetlen felettes:Közvetlenül ő irányít engem.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? előélete,Szabálysértés súlyossága,Körülmények.11. Meséljen magáról pár mondatban. Elvis Chamberli vagyok,30éves férfi.Gyerekkorom óta álmodozom arról,hogy egyszer rendőr leszek,így általános iskola után rendészeti középiskolába mentem,majd utána rendőrségi egyetemen folytattam tanulmányaimat.Előző városbanSzituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Megfelelő távolságot tartok,erősítést kérek,illetve ha ülnek az autóban rajtam kívül felszólítom őket,hogy védekezzenek fegyverrel a támadó(k) ellen.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Az hogy nem tudja mik azok nem mentesíti a következmények alól.Alábbi kérdéseket tenném fel neki:-Mióta van ön tulajdonába a jármű?
-Kinek a tulajdonában volt ön előtt a jármű?
-Hol/Mikor szerezte ezeket a tárgyakat?
Lerádiózom hogy drogot találtam egy személy autójába,aztán beviszem az őrsre,majd kihallgatom,ezek után kiosztom a megfelelő szankciót
Utoljára szerkesztve: