Ellie Williams

Kristofvok929

Újonc
2025. 07. 16.
5
1
LS karakter
-
LV Karakter
-
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: kristof20gk9​
2. Hogyan szólíthatunk? Kristóf​
3. Hány éves vagy? 14​
4. Játtszott perceid száma? 6847​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen !​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok Kristóf vagyok 14 éves ! Somogy vármegyében élek egy kis várósban. Szeretem az állatokat. Mentősnek szeretnék tanulni. Azonbelül is mentőorvosnak. Ezeken kívül szeretek gépeket javítani és játszani is rajtuk. Gyorsan tudok barátkozni. Általában sokat szoktam tanulni, ezért kevés idő jut a játékra. Szeretek rpzni. Már minden rpn játszottam.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozítiv: 1. Szeretem az állatokat. 2. Konfliktus kerülő vagyok 3. Szeretek segíteni másoknak Negatív: 1. Néha lusta vagyok 2. Sok mindentől félek 3. Amikor van szabadidőm sokat ülök virtúális eszköz előtt​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Ellie Williams​
2. Születési helye, ideje: 1997.10.06, Los Santos​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Metro​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? 1. Félre állitóm a gépjárműt 2. Rádiózom 3. Bemutatkozom, elmodom a féreállitás indokát 4. Elkérem az iratokat 5. Leelenőrzöm az iratokat 6. Leelenörzőm a rendszerben a tulajdonost 7. Kötelző felszerelések megnézem 8. Bírság kiosztom 9. Iratok visszaadom, elköszönök 10. berádiózok 11. Jelentés készitek​
8. Mi maga a rendőrség? Egy bűnüldöző szervezet. Ami felell a rendfentartásért, bűnözök felderitésében, bűnügyek megoldásában.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A feljebb való az aki magasabb rendfokozatban van mint én, a felettes az pedig az aki engem irányit​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Ha nem együtt működő, nem tisztelettudó ez esetben egy magasabb bírság összeget oszthatók ki. Ha normális és együtt működö akkor egy kevesebb bírság összeget osszthatók ki.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Ellie Williams vagyok. Régen a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál dolgoztam. Tudok csapatban dolgozni és szeretek is. Szeretek zenét hallgatni. Tisztelettudó, körültekintő vagyok. Szeretek bűnözök után menni, nyomózni.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Egyértelmű hogy az életem fontosabb ezért erősitést hívok és félre vonulók. Azután ha el vesztettük akkor egyből körözést adok ki arra a járműre amelyből lőttek.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Egyértelmű hogy elő kell álitsam a tulajdonost és le kell ellenőrizzem a rendszerben hogy volt e már hasonlóért börtönbe. Azután a kérek engedélyt hogy lefoglalhassam az alkótó elemeket és arra is hogy kihallgathassam a tulajdonost.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: Keress fel discordon.))
Tisztelettel:
[Azim Zafir]r.[Altábornagy]