Eljasz Dobroslaw D.G.H jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

cscsompa

Újonc
SzerverAdmin
LS
2025. 11. 01.
24
6
LS karakter
Eljasz Dobroslaw
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Zsombornak hívnak és a 19. életévemet töltöm épp.
Account ID-d?
>9720
Hány játszott perccel rendelkezel?
>A lap megírásakor 22.959 perccel rendelkezem.
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Engem Zsombornak hívnak, 19 éves vagyok. Középiskolában rendész szakon végeztem. Nagyon szeretek röplabdázni, és versenyszerűen is űztem. Jelenleg futárként dolgozom, és igyekszem a munkám mellett is aktív maradni. Szabadidőmben leginkább a barátaimmal vagyok, vagy a Dawnmta-n játszom.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Szerintem egy adminsegéd feladata a játékosok kérdéseinek megválaszolása, esetleges kisebb, adminisztrátort nem igénylő problémák kiküszöbölése.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Olyan aki ahol tud segít de ismeri a határait ha egy kérdésre nem tud válaszolni inkább kérdez mintsem rossz információt ad tovább.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Úgy gondolom elég időt töltöttem el a szerveren hogy valami újat próbáljak ki, továbbá a tapasztalataimmal szeretném erősíteni a csapatot.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Szerintem semmiben nem különbözöm a többi jelentkezőtől, azonban úgy gondolom megállnám a helyem a csapatban.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörre?
>Naponta 2-4 órát, inkább délután/estefelé.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>A városházát, hisz itt kezdi minden játékos a pályafutását az iratai, engedélyek kiváltásával. Az autósiskolát, mivel itt szerezheti meg a jogosítványát, ami a szerveren való életéhez szinte elengedhetetlen. Végül pedig az autókereskedést, mivel mindenkinek kell egy szekér amit hajthat a városban.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív: Ambiciózus,döntésképes,becsületes. Negatív:Konokság,bósszúállóság,hirtelen haragúság.​

Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elfogadjuk. Egy szóbeli meghallgatás végett, keress engem vagy Dent.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.