Elizabett Ricci - Skezy

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

minimal2005

Újonc
2026. 02. 10.
46
28
LS karakter
Elizabett Ricci
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Elizabett Ricci
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Skezy
Panasz oka, leírása, kifejtése:
NONRP
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/gK5s
Megjegyzés:

Röviden az volt a lényeg, hogy a társunk, Kaur Seth, be akart hozni egy túszt, és fegyvert tartott rá, de Skezy lelőtte. Márpedig, ha jól tudom, a túsz az elsődleges, bármi történjen is. + két túsz is bent volt már jeff-be.

Utoljára szerkesztve:
Üdvözöllek, cső.

SPSU, azaz mesterlövészként ez a dolgom hogy kintről lőjjem le, mesterlövész fegyverekkel (remington m700, m110, dragunov) az elkövetőket, civil életét nem kockáztatva. Clippen van az esetről, ezt a bíráló adminnak továbbítom. Direkt, SPSU tagként olyan pozíciót fogtam ahol nem eshet baja a civilnek.
Egyébként a túszejtésről unblock nem tudtam, admin dutyztam végig, pénzkazettánál dutyztam ki kb. LS gyárba vitték a köteget, amikor ezt megtisztítottuk, jefferson felől mentem vissza TEK kirendeltsége felé. Majd láttam hogy jefferson motel előtt fegyveresek állnak, ezért álltam meg. Ezt a klippemmel tudom bizonyítani, amit színtügy tudok továbbítani a bírálónak.

Az adminügyről bekülted már a logot, de szívesen beküldöm én is milyen stílust képviseltetek velem szemben.
[2026-04-06 01:30:23] [Output] : Elizabett Ricci: (( De kérdeztem valamit ))
[2026-04-06 01:30:36] [Output] : Luciano Graziano: (( ezzel elbasztad az rp-t ))

Szerintem végig tisztelettel álltam, s beszéltem veletek, s ezt viszont várom én is.

Utolsó válaszadás képpen pedig, a bíráló adminnak fogom küldeni erről a bizonyítékot. Amíg te ezt állítottad hogy 'fegyvert tartott rá', admin chaten az érintett játékos, Kaur Seth teljesen mást.

Mint említettem, bíráló adminnak továbbítom a szükséges bizonyítékokat. További szép hajnali órákat, és estét.

Cső

ui: utolsó szerk: 9:42

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: dominikk és norby
Szervusz, mivel az én stilusomat hoztad fel, amit nem értek, hogy miért, mert ott nem adtál semmit csak szóltál, és utána semmi olyat nem írtam ami a kis szívedet fájdította volna. Tehát az egészet másold be ilyenkor ne csak 1-2 mondatot, ha ennyire fájt volna a stilus vagy valami, akkor mért nem éltél az adminisztrátori jogaiddal és beraksz jail? Nem értem ezzel a stilussal most itt mit kell dobálozni. 2 Tusz már bent volt jeffersonba , és még hoztak volna 1-et, akit te kilőttél. A többi tusz életét ugyan ugy kockáztattad, aki bent volt - aki ez hatására ki is lett lőve, mivel megölted a társunkat - tehát ja. Előbb megkellene győzödni, hogy csak az az 1 túsz van vagy esetlegesen, mint most jelen esetben 3 túsz volt. Csak nem fértek be 1 kocsiba.
Szépen leírtad ezt is, köszi szépen.
Azért arra megkérlek ha már állítotok valamit akkor egységesen állítsátok és az igazat :D

Üdvözöllek, cső.

SPSU, azaz mesterlövészként ez a dolgom hogy kintről lőjjem le, mesterlövész fegyverekkel (remington m700, m110, dragunov) az elkövetőket, civil életét nem kockáztatva. Clippen van az esetről, ezt a bíráló adminnak továbbítom. Direkt, SPSU tagként olyan pozíciót fogtam ahol nem eshet baja a civilnek.

Az adminügyről bekülted már a logot, de szívesen beküldöm én is milyen stílust képviseltetek velem szemben.
[2026-04-06 01:30:36] [Output] : Luciano Graziano: (( ezzel elbasztad az rp-t ))

Szerintem végig tisztelettel álltam, s beszéltem veletek, s ezt viszont várom én is.

Utolsó válaszadás képpen pedig, a bíráló adminnak fogom küldeni erről a bizonyítékot. Amíg te ezt állítottad hogy 'fegyvert tartott rá', admin chaten az érintett játékos, Kaur Seth teljesen mást.

Mint említettem, bíráló adminnak továbbítom a szükséges bizonyítékokat. További szép hajnali órákat, és estét.

Cső.
Ne forgasd ki a szavam. Ott volt utánna hogy válaszolj kérlek

[2026-04-06 01:30:24] [Output] : *** Antonio Debra elrakott egy fegyvert. (Winter MP5 ( 15p pihi))
[2026-04-06 01:30:27] [Output] : Elizabett Ricci: (( válaszolj rá kérlek. ))

Mit állitunk ami különbözik? Bent 2 tusz volt, aki már rádiozott éppen, csak a többiek lemaradtak akinél volt az utolsó túsz, nem értem mit állitunk különbözően?
Előbb már azt is leírtad hogy én a túszt lőttem le.

Hello,

Luci nevezetű felhasználót szankcióban kell részesítenem, mivel sajnálatos módon beleütközik a fórum szabályzatunk egyik pontjába, amit mellékelek is lentebb.

3.) A panaszhoz kizárólag a bíráló szerver adminisztrátor, panasz tevő, vádlott írhat hozzá!

Erre figyeljünk a jövőben, köszönöm.
Ennyit szerettem volna, szép estét.

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni!
Továbbítsátok az összes rendelkezésre álló bizonyítékot!

• Kedvelés
Reactions: szolteszz és skezy
Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Megkaptam a videót Skezytől, a videó alapján a társad akit lelőttek egyedül tartózkodott kint, vele együtt egy honvédségi személy a kocsiban.
A társad fegyverrel a kezében állt a honvédségi személy mellett, így feltételezhető volt, hogy mi történik éppen.
Skezy az SPSU tagja ként, pont azt a célt szolgálja, hogy megvédje a civil és a társai életet, jelen esetben a társa egy honvéd személy volt, akit láthatóan egy fegyveres próbált irányítani. Mivel nem volt túlerő, így Skezy teljesen jogosan likvidálta az egyetlen illegálos személyt aki a helyszínen tartózkodott.

A panaszod jogtalan, az admin nem hibázott.

• Imádom
Reactions: norby és skezy
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.