Elizabett Ricci - Blackx

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

minimal2005

Újonc
2026. 02. 10.
46
28
LS karakter
Elizabett Ricci
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Elizabett Ricci
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Blackx
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szerverszabályzat nem tudása.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

A hullagyalázás tudtommal mindenkire vonatkozik. Nem csak a rendvédelem részére.

Üdv! Továbbra is azt vallom hogy egyedül a rendvédelemnek nem valid az hogy hullát gyaláz, mert az a dolguk hogy "védjék a várost", emelett szerintem teljes mértékig belefér az hogyha egy maffiás/bandás rárug 1-1-et a hullára. Várom a biráló admin vállaszát.

• Kedvelés
Reactions: TrueGyuri
Sziasztok a panaszt én fogom bírálni.

Üdv! Továbbra is azt vallom hogy egyedül a rendvédelemnek nem valid az hogy hullát gyaláz, mert az a dolguk hogy "védjék a várost", emelett szerintem teljes mértékig belefér az hogyha egy maffiás/bandás rárug 1-1-et a hullára. Várom a biráló admin vállaszát.
Én szerintem hogyha egy civil megtapos egy hullát az hullagyalázásnak számít. Holvan megfogalmazva a szereverszabályzatban hogy nincs hullagyalázás civilkénz.

Nem húznám a panaszkönyvet tovább nincs külön szabálypont erre mert alap esetben NonRPnek minősül odament akár civil akár illegál frakciós beletaposott 1-et kész nem ismerjük se a teljes szituációt se azt mit rpzik a játékos aki tette. Egyébként nem 10 percig rugdosta hanem beletalpalt 1-et ami lehetett véletlen is. A panasz jogtalan az admin nem hibázott.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.