Elizabeth Rosalyn ---> Hugo Lorenzo, Hugo Frederico [FunFact]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Dusika001

Újonc
2025. 11. 10.
14
2
LS karakter
Beckett Martinez
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Elizabeth Rosalyn
Panaszra tett személy InGame neve:
Hugo Lorenzo, Hugo Frederico
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Kocsit akartam venni, majd elraboltak, és elvették az összes pénzem ami volt. Amikor ez megvolt, kb. az egész inventorimat kilopták, sőt, az egészet kilopták, majd fejbelőttek és meghaltam.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Miután ez az egész eset megtörtént, egyből leléptek mind a ketten mire már admint hivtam.

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni várom az érintett felek válaszát 24 órán belűl!

Sziasztok! Én volnék Hugo Frederico. Olyan tárgyakat vettünk el, amiket SZABAD. A megölés indoka pedig az volt, hogy engem megjegyeztél, és ott fenyegettél minket, hogy szarban vagyunk, meg stb., ezért kénytelenek voltunk lelőni téged. Nem hírdetésből voltál kirabolva. Ja, és nem egyből léptünk le, hanem még voltunk pár percet a szerón, aztán leléptünk, mentünk játszani mást.

Hali rabolgattunk embereket, LOG-odba benne van szerintem minden ami miatt megérdemelted azt , hogy le legyél lőve fenyegetőztél maszk volt rajtam te megjegyezted az arcunkat stb-stb. Szerintem ez nem olyan dolog ami miatt szankcionálhatnának minket RP-nk volt a rablásról ugyhogy szerintem engedd el ezt az egészet.

Nos, megérkeztem a bírálattal.

Nos, az hogy az arcotok megjegyezte az nem indok az ölésre amit a szerver szabályzat is előír:
Tilos a rablás utáni ölés kivéve, ha valamiféle nyomós indokod van rá!
Az nem nyomós indok, hogy látta az arcod vagy tudja hol laksz.
Tilos rablás után az áldozatot animba lőni/ütni.
Ugyan úgy rablás utáni ölésnek minősül.
Tilos megsebezni a játékost rablás után, hogy elvérezzen.
Ugyan úgy rablás utáni ölésnek minősül.

Elizabet Rosalyn mondja: Megkérdezhetem, melyik Illegál?

Erre azért gondolom hogy fontos kitérni, mivel ilyen kifejezést nem viszünk át IC-re, ahogy pl. a PD kifejezést sem. Nem tudom te IC miből szűrted azt le hogy Illegál.. Két férfi rabolt ki téged, ami önmagában nem azt jelenti hogy bármilyen illegális szervezet tagja lenne. Illetőleg fontos megjegyezni azt hogy maszk alatt nem tudom miféle Xray szemüveget hordhatsz, de maximum névről tudnád így megjegyezni a nevét ((Ami ugye MG)) ezt a közeljövőben hanyagold.

Összességében úgy gondolom jelen esetben mindkét oldal hibázott, míg Elizabet az OOC kifejezéssel ((Ezt jelen esetben nem gondolnám befolyásoló ténynek az RP kimenetelében.)) míg a Hugo familia az indokolatlan öléssel. A /megprobal parancs sikertelensége után 10-15 sor után ismét meglehet próbálni ezt a parancsot, természetesen más /megprobal sorral.

A panaszod jogos, Hugo Frederico játékost 60perc NONRP jailben részesítem a szerveren!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.