Elutasítva Eliza Kryx Unban kérelme

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 03. 16.
53
34
LS karakter
Luna Verdiana

dawn.png

Neved:
< Eliza Kryx >

Kitiltás időpontja:
<
2025.08.30 >

Kitiltás időtartama:
<
3 hónap >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Peti >

A kitiltás indoka:
<
buggkihasználás >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Sziasztok! Ki is fejteném ennek az egész ügynek a menetét,ahogy a ban-ig eljutotunk.Szóval volt egy benzinkút rablás ahol gyárba menekültünk a pénzkötegel,mivel azt láttuk jónak,hogy gyárba hatásosabak vagyunk a rendvédelem ellen,ki lett lőve pár rendvédelmis az elején,és a vége felé jött még be pár TEK-es,és ugye én benneli m4 shotival lőttem az egyikre gyárba,és ugye probált jobbkezezni a tekes,mint ahogy én is bennelivel,és lőttem a kilogó kezét az uriembernek hátha le tudom lőni a kevlárját ez által,de sajnos valami véletlen folytán falon keresztül el találta a golyó és bele halt,2 órával később megint rablás volt és az egyik Fk társam ki buggoltata a smoke animot amiért megkapta a társam a szankcióját,de mivel a TEK-es urak eléggé ellenszenvesek voltak velem az ügy alatt,és be küldték a klippet,amibe falon keresztül hal meg az uriember gyárba,amit érdekesnek tartotam mivel 2 órával ezelőtt nekik ezzel semmi gondjuk nem volt,és hirtelen 2 óra múlva jelezték az admin felé,peti említette is,hogy nem 2 óra múlva kellene felhozni ezt az ügyet. Köszönöm szépen ha végig olvastad,remélem kapok egy esélyt. Az aü-ről szoló logott és a videót a biráló admin-nak discord üzenet formájába küldeném! >

Utoljára szerkesztve:
Támogatom az UB-t, nagyon régóta ismerlek probléma nem volt még veled a szerveren, kevés jailed volt ami ehhez fogható/hasonlítható sőt talán egy sem! Úgy gondolom Admin döntése meg-e adja az UB-t de szerintem megérdemled!

• Kedvelés
Reactions: cashapp addict
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.