Eliza Kryx>>>>>Jackson

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 03. 16.
53
34
LS karakter
Luna Verdiana
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Eliza Kryx
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Jackson
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nem megfelelő ügyintézés,érme két oldalának elhanyagolása
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/9PXt8r18
Megjegyzés:

Logban olvasható,hogy gunnar xdzet admin ügy alatt,és probált minket hülyének nézni,hogy nem tudja megvágni a videót,és a kérdéseimre se adott választ,amivel arra tudunk gondolni,hogy menti a saját,vagy társai helyzetés azzal,hogy a szankciót megusszák,mivel a videót nem akarta megmutatni az MDC log miatt,szerintem az MDC nincs olyanféle dolog,amit mi ki tudnánk használni mivel az szabálysértésbe ütközni mi felőlünk,továbba azt se értem,hogy miért lett ki lőve a kocsim kereke,mivel magától nem durranhatót ki mivel mi bent voltunk interiorba,és ők hárman voltak csak kint,és ők lőhetkék a kerekemet,de ők nem tudják,hogy ki lőhete ki és az admin is azt állitotta,hogy nem tudja ki volt,de ő neki megmutatták a videót discord hívásba.
Továbba a társam RP közbeni healre kapott szankciót,miközben nem volt nálunk köteg se a rendvédelem nem volt rajtunk,ami szerintem nem folyásolta be az rp-t.

Utoljára szerkesztve:
  • Haha
Reactions: adean
Csao, a videót végig néztem és ténylegesen nem ők lőtték ki a kereket ha ki is volt lőve, utána kértétek hogy mondjam meg hogy ki volt de én ezt nem tudom megmondani nem látunk mi mindent. A másik a heal ami egy törött jobb kéz miatt történt az előRP megesése után, ami hanyag volt. Még ha bal kéz lett volna talán elnézem mert a tecet tudod használni úgy is ha van nálad, de a jobb kéz mindent befolyásol szóval arra is adtam szankciót. Az MDc meg olyan log amit csak frakcióban lévő személyek láthatnak ezért nem engedtem, hogy a videót megnézzétek. A bírálónak fogom küldeni a videókat és a logokat.

Csao, a videót végig néztem és ténylegesen nem ők lőtték ki a kereket ha ki is volt lőve, utána kértétek hogy mondjam meg hogy ki volt de én ezt nem tudom megmondani nem látunk mi mindent. A másik a heal ami egy törött jobb kéz miatt történt az előRP megesése után, ami hanyag volt. Még ha bal kéz lett volna talán elnézem mert a tecet tudod használni úgy is ha van nálad, de a jobb kéz mindent befolyásol szóval arra is adtam szankciót. Az MDc meg olyan log amit csak frakcióban lévő személyek láthatnak ezért nem engedtem, hogy a videót megnézzétek. A bírálónak fogom küldeni a videókat és a logokat.
Ha láttuk is volna az MDC logot,nem használhatnánk fel hiába van frakcióhoz kötve,mivel szabályba ütközne ha mi vissza élnénk ezzel.

nem voltunk bele keveredve semmilyen féle Rp-be,PD se volt rajtunk és más Rp-jét se folyásolta be ez a heal használat.

Sziasztok!
Megérkeztem a bírálattal, megkaptam a bizonyítékokat, és valóban nem adható ki MDC tartalmú videó, és a videóban nem látható ilyen, hogy a te kereked kilőtték volna. Valóban nem túl reális, hogy "frissen meggyógyított" lábbal elmászkálsz, ami még gyógyulás alatt van, ahogyan Jackson is írta a jobb kéz törés is nagyban befolyásolja az RP végkimenetelét.

Tehát a panaszod jogtalan, az admin nem hibázott az ügy során.

További szép délutánt!

• Kedvelés
Reactions: Jackson_LS
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.