Elise Carpentier - Petii

• Thread starter Thread starter wasabi
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 182
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

wasabi

Újonc
2025. 05. 16.
46
44
LS karakter
Markus Carter
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Elise Carpentier
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Petii
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Hanyag report intézés, hanyag stílus, nem adminisztrátorhoz való hozzáállás, viselkedés
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/LR33 ,
Megjegyzés:

Kértem egy széf getet és ez miatt nyitottam is reportot, Petii elvállalta az ügyet és ki is jött civilben fegyverekkel, leírtam mindkettő széf id-jét és Petii le is getelte ezeket, egy széfet valamiért elírt (ezzel semmi gond nincs mindenki hibázik), leírtam újra hátha rosszul írtam viszont semmilyen hibát nem vétettem, Petii meggyanúsít azzal biztos az én hibám volt. Azt a széfet amit a hibájából getelt le csak arrébb rakta, és ott hagyta a HQ-nk közepén ezzel rombolva az igényességet. A két széfet csak lerakta egy helyre, viszont annyival nem tisztelt meg, hogy helyesen nem bugolva rakja le. Petii csak lezárta a reportot és elment, erre nyitottam egy újabb reportot, hogy szeretnék egy széf mozgatást, Petii ezt elvállalta és idejött hozzám ugyanúgy civilben. Megkértem, hogy rakja normális helyre a széfet ahova szeretném. Petii egy kb. ugyanoda lerakta a széfet és egy felém sértő hozzászólást közölt, [2025-08-24 21:53:37] Bruno Staudenmeier: (( nem fogom hatszor getelni, mert neked nem tetszik )) erre a hozzászólására reagálva leirtam neki, [2025-08-24 21:53:50] Elise Carpentier: (( jah inkabb bugoljon egymasba? )), viszont mire ezt leírtam Petii már otthagyott. Ezt a Panaszkönyvet, azért nyitottam, mert szerintem kicsit beképzelten és bunkóan állt ehhez a helyzethez.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Pierdone
Szevasz. semmi baja nem lesz attól a széfnek, mert a kettő összeér, nem fog buggolni. És valóban nem is fogom hatszor getelgetni a széfet, mert neked egy 1cm odébb kellene. Elég érdekes, hogy kellett hat nap ahhoz hogy ez neked nem tetszett. Nincs több hozzáfűzni valóm.

• Kedvelés
Reactions: wasabi
Szia, nem értem mi a gond azzal, hogy mikor is írtam meg a panaszkönyvet. Sajnos vagy nem sajnos csak most jutott időm ez megírására. Várom a bíráló admin válaszát.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.