- 2025. 05. 16.
- 46
- 44
- LS karakter
- Markus Carter
Panasztevő InGame neve:
► Elise Carpentier ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Petii ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Hanyag report intézés, hanyag stílus, nem adminisztrátorhoz való hozzáállás, viselkedés ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://armin.kim/seepaste/LR33 , ◄
Megjegyzés:
► Kértem egy széf getet és ez miatt nyitottam is reportot, Petii elvállalta az ügyet és ki is jött civilben fegyverekkel, leírtam mindkettő széf id-jét és Petii le is getelte ezeket, egy széfet valamiért elírt (ezzel semmi gond nincs mindenki hibázik), leírtam újra hátha rosszul írtam viszont semmilyen hibát nem vétettem, Petii meggyanúsít azzal biztos az én hibám volt. Azt a széfet amit a hibájából getelt le csak arrébb rakta, és ott hagyta a HQ-nk közepén ezzel rombolva az igényességet. A két széfet csak lerakta egy helyre, viszont annyival nem tisztelt meg, hogy helyesen nem bugolva rakja le. Petii csak lezárta a reportot és elment, erre nyitottam egy újabb reportot, hogy szeretnék egy széf mozgatást, Petii ezt elvállalta és idejött hozzám ugyanúgy civilben. Megkértem, hogy rakja normális helyre a széfet ahova szeretném. Petii egy kb. ugyanoda lerakta a széfet és egy felém sértő hozzászólást közölt, [2025-08-24 21:53:37] Bruno Staudenmeier: (( nem fogom hatszor getelni, mert neked nem tetszik )) erre a hozzászólására reagálva leirtam neki, [2025-08-24 21:53:50] Elise Carpentier: (( jah inkabb bugoljon egymasba? )), viszont mire ezt leírtam Petii már otthagyott. Ezt a Panaszkönyvet, azért nyitottam, mert szerintem kicsit beképzelten és bunkóan állt ehhez a helyzethez. ◄
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)