- 2025. 05. 16.
- 46
- 44
- LS karakter
- Markus Carter
Panasztevő InGame neve:
► Elise Carpentier ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Ghost ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► érme két oldalának elmulasztása, helytelen bírálat, admin feladatának elhanyagolása, másik oldal pártolása ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► bíráló adminnak mindent továbbítok. ◄
Megjegyzés:
► Történt egy lövöldözés, ahol mi jöttünk ki nyertes félként. A rendőrök admint hívtak és Ghost jött ki bírálóként. Az adminügy után nem killelte vissza az egyik embert, úgy hogy muszéj lett volna megtennie hiszen nem volt az ügy jogos. Továbbá kérésre sem tette ezt meg. Ezután történt egy eset, ahol a rendőr semmi alátámasztható bizonyíték nélkül lesokkolt. Nem értem ez miért is lehetne IC, ügy. Nem kérte el a bizonyítékomat és emiatt nem voltam megelégedve a döntésével. Szerintem kicsit alaposabban kellett volna eljárnia és meghallgatni mindkét felet, a rendőr teljesen kivehető MG-t és NONRP-t követett el és autómon csak REMJ, RUM volt a rendőr erre lesokkolt. A villogót felrakja akkor mikor kiszáll ezt is kissé NONRP-snek tartom.
Felszólítás sem történt, csak kiszállt és lesokkolt. Továbbá Ghost egész végig a rendvédelem oldalát fogta ezzel ellehetetlenítette az én játékomat. Ezen bírálat miatt eléggé nagy károkat is szenvedtem.
ui: Az autóm közelében sem voltam. ◄
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)