- 2025. 03. 30.
- 87
- 95
- LS karakter
- Dashawn Javontez
- LV Karakter
- Maloon D Blackwell
Panasztevő InGame neve:
► Elio Marlo◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Cash ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Nem megfelelő ügyintézés. Kaptam egy jailt PG És Nonrp indokkal, Kezdem a legelejéről. Bementem bankba mert nem tudtam hogy rablás van, aztán lelőttek minket, majd Tifpix kigetelt minket, figyelmeztetett hogy ez az utolsó volt, majd elengedett minket, ezután tovább játszottam majd Cash magához teleportált, majd osztani szeretett volna egy halálban rádiózás, PG, és Nonrp jailt is. Aztán végül az lett hogy a halálban rádiózást elengedi mert le oocztam, utána azt irta, hogy mégsem engedi el és Nonrpként beirja a szankciómba: [AdminJail]: Admin 1 cash bebörtönözte Elio Marlo játékost 120 percre.
[AdminJail]: Indok: PG - NONRP [2026-02-15 20:39:11] [Output] : [R2] Elio Marlo: Kártyázott xdddddd
[2026-02-15 20:39:11] [Output] : Tyzee Stokes mondja: Nemar
[2026-02-15 20:39:13] [Input] : r2 (()) Itt látható, ahogy az ooc rádiózásomat le ooczom, mivel egészen véletlen volt, az adminügy alatt azt állították, hogy ez direkt volt. Majd kérdeztem, hogy ez nekem miért válna előnyömre? Erre már nem kaptam választ, logikusan azért mert nem tudták ők sem, csak azt szerették volna hogy jailt kapjak. A Nem megfelelő ügyintézés ott történt meg, amint berakott Nonrp jailbe, mivel le lett ooczva a rádiózás, onnantól nem számít szabálysértésnek, tehát ezekszerint a Nonrp indok jogtalan. Illetve Tifpix admin 2 felülbírálása is megtörtént, mivel ő elengedett minket egy figyelmeztetéssel, majd Cash magához teleportált jailt osztani, tehát egy nagyobb admint felülbírált de mindegy, ez annyira nem lényeges, csak gondolom megemlítem ezt is. Luciano Graziano Undorító stílusa amit képviselt az adminügy alatt, az szinte elfogadhatatlan volt, de egyszer sem szólt rá Cash. Illetve az adminügy részesei az adminügy alatt icztek, fegyverrel rohangáltak, de Cash ezt sem vette figyelembe, pedig megemlítettem ooc chaten neki nem egyszer. Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► [2026-02-15 20:39:11] [Output] : [R2] Elio Marlo: Kártyázott xdddddd
[2026-02-15 20:39:11] [Output] : Tyzee Stokes mondja: Nemar
[2026-02-15 20:39:13] [Input] : r2 (()), [AdminJail]: Admin 1 cash bebörtönözte Elio Marlo játékost 120 percre.
[AdminJail]: Indok: PG - NONRP
◄
Megjegyzés:
► Válaszod ◄
.png)