- 2025. 03. 30.
- 87
- 95
- LS karakter
- Dashawn Javontez
- LV Karakter
- Maloon D Blackwell
ÁLTALÁNOS ADATOK
A1. Keresztnév: ElioA2. Vezetéknév: MarloA3. Középső név: NincsA4. Születési idő: 1995 02 16A5. Születési hely: Los SantosA6. Nem: Férfi [-] Férfi[-] NőELÉRHETŐSÉGEK
A7. Telefonszám: +38-76-929-6168A8. Lakhely: Idlewood.KÜLLEM
A10. Magasság: 186CMA11. Testtömeg: 96 kgA12. Hajszín: BarnaA13. Szem: KékA14. Etnikum: Afroamerikai [-] Fehér[X] Fekete vagy afroamerikai[-] Hispán vagy latin[-] Ázsiai[-] Indián vagy csendes-óceáni[-] EgyébA15. Tetoválások:Rendelkezik tetoválásokkal? Amennyiben igen, hol találhatóak a testén?
1. Nincs
2. Sehol
NEMZETISÉG
A16. Állampolgárság: US Állampolgár vagyok [X] U.S. állampolgár vagyok.[-] Honosított U.S. állampolgár vagyok.[-] Legálisan itt tartózkodó idegen vagyok, és jelentkeztem az U.S. állampolgárságomért.[-] Semelyik a fentiek közül.BESZÉLT NYELVEK
A17. Nyelvek:Kérjük sorolja fel azokat a nyelveket, amelyeken képes folyékonyan kommunikálni:
1. Angol
2. Horvát
3. Olasz
II. — VÉGZETTSÉGB1. Jelölje be a legmagasabb iskolai végzettségét![-] Szakközépiskolai szakma[-] Érettségi bizonyítvány[X] Egyetemi diploma !!!!B2. Egyetemi szaktárgy típusa:[X] Bűnügyi igazságszolgáltatás !!!!!!!!!!![-] Közgazdaságtan[-] Mérnök/Számítástechnika[-] Kommunikáció[-] Pszichológia/Szociológia[-] Bölcsészettudomány[-] Természettudomány[-] Egészségügy/OrvostudományAZ OKTATÁSI INTÉZMÉNY ADATAI
B3. Az intézmény neve: Los Santos Central HIgh SchoolB4. A látogatás intervalluma: 09/01/2019-06/15/2023B5. Függesztették fel vagy bocsájtották el valaha iskolájából?[-] Igen[X] NemB5.1. Amennyiben igen, részletezze: VálaszELŐZŐ MUNKAVISZONY
C1.Cég/Ügynökség neve: Rendőrség/Tek Betöltött pozíció: Törzsőrmester
Feladatköre: Akadémisták felkarolása.
Szerződésbontás indoka: Nem volt időm dolgozni.
C2. Részletezze, ha volt próbaidő alatt felfüggesztve: Nem voltamC3. Jelölje be a magára illő állításokat.[-] A felfüggesztés vagy az elbocsátás elkerülése érdekében felmondott eddigi munkahelyéről.[-] Fegyelem hiánya, vagy nem kielégítő munkateljesítmény, többszöri hiányzás, átlagon aluli teljesítés végett elbocsájtás.[-] Számos rövidtávú, belépőszintű állások különböző területeken, ágakon.[X] Előző munkahely elhagyása egy jobban fizető érdekében.C4. Ha katonai szolgálatot teljesített, kérjük, jelezze, melyik ágon.[-] Hadsereg[-] NATO Haditengerészet[-] Légierő[-] Területvédelmi ezred[-] Határvadász[-] NemzetőrségD1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel Dawn City-n belül?[X] Igen[-] NemD2. Volt valaha bevonva vezetői engedélye?[-] Igen[X] NemD2.1. Amennyiben igen, adja meg, mikor, hol és milyen körülmények között: VálaszD3. Az elmúlt hat hónapban kapott bármiféle közigazgatási bírságot?[-] Igen[X] NemD4. Az elmúlt hat hónapban volt bármiféle közúti balesete?[-] Igen[X] NemD4.1. Amennyiben igen, részletezze: Nem voltE1. Letartóztatták-e valaha, vagy vádolták-e már meg bűncselekmény elkövetésével?[X] Igen[-] NemE2. Volt-e tagja valaha olyan szervezett egyesületnek, amely jelenleg gyűlöletcsoportnak vagy belföldi terrorszervezetnek minősül?[-] Igen[X] NemE3. Jelenleg zajlik-e ön ellen bármiféle büntetőeljárás?[-] Igen[X] NemE4. Mikor vezetett utoljára alkohol vagy kábítószer hatása alatt?[X] Soha[-] Az elmúlt 6 hónapban[-] Az elmúlt 12 hónapban[-] Több mint 12 hónappal ezelőttE5. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?[-] Igen[X] NemE5.1. Amennyiben a válasza igen, mikor használt utoljára? VálaszA jelentkezésem elküldésével igazolom, hogy a kérvényben megadott válaszok mind a saját magam szellemi terméke, illetve teljesek, igazak, a legjobb tudásom és képességeim alapján lettek kitöltve. Tudatomban áll és elfogadom, hogy bármilyen hamis, megtévesztő, valamint elégtelen válasz vagy állítás elegendő indoknak bizonyul a jelentkezési ciklusból való kizáráshoz. Elfogadom, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Képzés Intézeti program bármikor megszakítható előre meghatározott indok nélkül is. Vállalom a képzés nem teljesítése esetén a képzési díj megtérítését. Továbbá, nem ellenkezem, ha a későbbiek folyamán ujjlenyomatot vagy DNS mintát vesznek tőlem a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai.
OUT OF CHARACTERF1. Neved vagy beceneved: ErikF2. Életkorod: 16F3. Rövid, lényegretörő bemutatkozás: Eriknek hívnak, még sulizok eléggé húzós ideig, de a suli mellett elég sokat vagyok fent a szerveren is.F4. Rendelkezel magyar, amerikai rendvédelmi szerepjáték tapasztalattal? (Más szervereken szerzett tapasztalataidra is kíváncsiak vagyunk) IgenF4.1. Ha igen, milyen frakcióban és pozíción voltál? Staymtan voltam pdbe nagyjából 5 hónapig, seemtan illegáloztam.F5. Mióta játszol a DawnMTA szerverén, illetve milyen frakciókban voltál eddig? Nyitás óta kbF7. Milyen karaktert alkotnál a frakció tagjaként? Kissé szigorú, de közben segítőkész is.F8. Csatolj egy UCP felületen készített képet a névváltásaidról (link): Nem tudok belépni ucpre de van kb 6 névváltásom mind frakcióváltás, vagy új karakter. KÉPLINK HELYE
F9. Csatolj egy UCP felületlen készített képet az adminjaileidről és kitiltásaidról (link): Nem tudok belépni az ucpre Voltam sajnos elég sokszor jailben de azóta megjavultam, illetve kettő semmis bannom amit megbeszéltem supremevel és levették. KÉPLINK HELYE
.png)