Elina Cartel - Tobiloba Osuagwu [Nugget]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Lajimester88

Újonc
2025. 10. 16.
23
9
LS karakter
Elina Cartel
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Elina Cartel
Panaszra tett személy InGame neve:
Tobiloba Osuagwu
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Motoros üldözés volt életben csak ők ezt kihasználták hogy motorral vagyunk majd derbiztek és 200 elütött hogy elkapjanak, nyitottunk rá reportot csak akkor már nem volt fent az illető és mondták hogy nyissunk rá pk t.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Ez nem helyénvaló hogy egy motoros üldözésnél ilyet csinál valaki mert IRL se fog senkit se elütni 200 al azért hogy elkapjon 2 tagot aki menekül.
UI: Rendvédelmiseknek van spike ja és inkább azt használjátok mint hogy derbizzetek.

• Kedvelés
Reactions: Lori6
Szia.

Nálam egyébként szinkronos volt az elütés"
Elütés szándéka pedig az elkapásotok lett volna és megelőzve minden bajt és problémát. ezt arra értem hogy más játékossal elkerüld az ütközéseket stb.
Próbáltalak volna a falba terelni de te csak egyenesen mentél így sikerült az elütés.
Annyit még hozzá tennék, ha elvan rejtve a fegyver akkor nincs miért menekülj. -Körözés sem volt rajtatok.

-->

Nálam egyébként szinkronos volt az elütés"
Te szemszögedet is végig néztem töbször, szinkron abban nem volt. Ha egy motorra rá húzod oldalról akkor elkezd keresztbe fordulni. Látszik a klippen, hogy szépen lassan rá húzod a kormányt, hogy elessenek.
Annyit még hozzá tennék, ha elvan rejtve a fegyver akkor nincs miért menekülj. -Körözés sem volt rajtatok.
Ez felől már nem tudok sajnos mit tenni, mivel az illető egy ban-t ül.

• Kedvelés
Reactions: nimero
Meg jöttem a bírálattal. Tobiloba Osuagwu 90 perc szankciót fog kapni Derby miatt.
Nem látom korrektnek, hogy direkt elütitek a motorost, hogy eltudjátok kapni, vannak más módszerek is egy üldözés megállítására.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.