Elina Cartel- Blackx

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Lajimester88

Újonc
2025. 10. 16.
23
8
LS karakter
Elina Cartel
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Elina Cartel
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Blackx
Panasz oka, leírása, kifejtése:
OOC leirtam hogy 'good boy' valakinek, és a tag irta hogy a másik csávó afkol mert szarik és irtam arra azt hogy "well well well" és betett OOC minősittéssel jailbe, miközben a másiknak elengedte a felesleges feszültségkeltést egy nonrp szankció melett.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/CCaCEkvF,
Megjegyzés:

Máskor vegyük komolyabban a dolgokat, mert nekem egy admin aztmondta volt hogy a good boy al semmi baj nincs, ha OOC ha IC irom

Üdv! Annyival védeném magam, hogy egy adminügy közbe véleményem szerint ilyeneknek nincs helye, továbbá ez eleggé hergelo tud lenni a másik fél számára is, ennyit szerettem volna, várom a birálo admin vállaszát

Mégis a csávónak elengeded azt hogy aztirja nekem hogy “miért játszok ha cry-olok” meg ugy neveztél meg engem hogy “miért kell elütni a gyereket” tiszteletet egymás közt adjuk meg.

Mégis a csávónak elengeded azt hogy aztirja nekem hogy “miért játszok ha cry-olok” meg ugy neveztél meg engem hogy “miért kell elütni a gyereket” tiszteletet egymás közt adjuk meg.
ugyan ugy megkapta, 120percet kapott OOC stilusra és NONRP-re, ezzel ezt le is zárnám.

• Kedvelés
Reactions: Lajimester88
Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Átolvasom és érkezem a válasszal.

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Mindkét érintett fél megkapta a szankcióját, illetve valóban nincs helye egy admin ügyön ilyen megszólalásnak.

A panaszod jogtalan, az admin nem hibázott.

• Menő
Reactions: Lajimester88
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.