Panasztevő InGame neve:
► Elin Gan ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Nugget ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Saját ügy intézése, nem megfelelő bírálat! ◄
Szóval. Onnan kezdődött az egész, hogy lövöldözés volt déli szerelőtelepen, amire reagáltunk. Odamentünk, volt egy sebesült amit elláttak, majd volt egy személy, aki meghalt a dara RP-ben, felszedte magát és visszajött abba az Rp-be. És ott volt a sebesült mellett + 10 rendvédelmis mellett, persze táncolt a kocsin és megkértem IC, hogy fáradjon el nem válaszolt, majd egy rendvédelmis megfogta bilinccsel elvitte, ezután is visszament a kocsijára táncolni és "nézni az RP-t". De, leírtam neki, hogyha felszedte magát el kell hagyja azt az RP-t, amibe volt. Azt válaszolta, hogy ilyen nincs nem szegett semmilyen szabályt. Ezek után azt mondta, hogy akkor nézi máshogy az RP-t, mondtam okés. Be dutyzott és ott flyolt vanishba és nézte az RP szálat. Utána jött az, hogy leírtam neki, hogy örülök, hogy sikerült megérteni már, hogyha Admin vagy. Nem gondoltam volna, hogy ilyen szituációba keveredek Nugettel, hogy el kell magyarázzam, hogy amelyik RP-be meghalt nem lehet ott. Magyarán azt mondta, hogy ha egy daránal meghal, akár interior felszedi magát és táncolva nézheti az RP-t, mert csak nézi és nem infózik semmit. Ezután pedig történt a saját ügy intézése.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://pastebin.com/3hkNtfH3 ◄
Megjegyzés:
► Várom a bírálatot, köszönöm előre is. ◄
Utoljára módosítva moderátor által:
.png)