- 2025. 12. 04.
- 18
- 10
- LS karakter
- Eduardo Dupont
- LV Karakter
- X
Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Életkorod: 162. Mesélj magadról pár mondatban.Sziasztok, Puha vagyok, a rendes nevem Tihamér.Szeretek RP-zni, sok időt vagyok fent a szerveren. Megbízhatónak tartom magam, szeretek barátokkal kijárne vagy együtt játszani.Sportolok is,2–3 éve MMA-zok, előtte boxoltam.Összesen kb. 4–5 éve RP-zek.
3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Terrorelhárítás csapatába? Szerintem jól RP-zek,megbízható vagyok és szeretek csapatban játszani.Más szervereken sok időt töltöttem rendvédelemben, nem volt panasz rám.4. Mióta játszol a szerveren? Kb fél éve4.1 Játszott perceid száma: 120004.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 5-7órát5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Az illegál frakciók egy idő után unalmasak lettek, inkább a közösséget segíteném egy komolyabb frakcióban.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Ezen a szerveren csak illegálban voltam, viszonylag magas rangban (DOA). Más szervereken voltam NAV-nál, TEK-nél és NNI-nél is.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Alapvetően szeretek viccelődni, ezért egy lazább, jó hangulatot teremtő karaktert alakítanék, de tisztában vagyok azzal, mikor kell komolynak maradni.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! A TEK a veszélyes helyzetek kezelésére van. Túszmentések, fegyveres bűnözők elfogása, rajtaütések és más rendvédelmi frakciók támogatása.Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: edward reynold2. Születés helye: Los santos3. Születés ideje: 1999.5.74. Nem: Férfi5. Családi állapota: elvált7. Foglalkozása: vállalkozóElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: jefferson11. Telefonszáma: nem rendelkezel telefonnalVégzettség
Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- ...középiskolai végzetség
- ...rendészeti végzetség
- ...
- ...
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
Kérdések
Válaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ x] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[ x] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[ x] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[ x ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ x ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ x ] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[ x] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Szlovák
Angol
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ x ] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:Záradék
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: lossantos 2025 december 22
Aláírás
Aláírás
Utoljára szerkesztve: