Edward D Jaroslav--Jackson

• Thread starter Thread starter fodilo
  • Start date Start date
  • Válaszok 6
  • Látta 196
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

fodilo

Újonc
2025. 08. 10.
11
13
LS karakter
Edward D Jaroslav
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Edward D Jaroslav
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Jackson
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nem megfelelő ügyintézés, érme kétoldala elhalasztása.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/ih4tsm
Megjegyzés:

Sziasztok, volt egy olyan eset hogy elmentünk ATM vágásra, egyik társam vágta az ATM-et miközbe mi a kocsiba vártuk hogy végezzen fegyver senkinél nem volt, és miközbe mi kocsiba ültünk elő jött egy rendvédelmis és lelőtt minket, hívtam egy admin-t Jackson jött ki. Majd ő azt állapította meg a videó alatt hogy volt más lövöldözés mert a rendvédelmis azt mondta neki hogy volt más lövöldözés (az én videómon is hallatszodna az a lövöldözés), és Jackson azt mondta félre értés nem történt semmi. Másik eset pedig az hogy nem volt meg az érmekét oldala mert a rendvédelmissel tudott beszélni én meg nem lettem oda hívva.

Sziasztok! A reportra kiérkezve megnéztem, hogy mi történt és ha jól emlékszem a benzinkútnál is láttam másik embereket akik rablotak vagy csak készültek, a másik fél elmondása szerint lövések voltak amik számomra nagyon elképzelhetők mivel nem csak ti voltatok ott akkor. Lehet a klippedben nincs mert nem szerepel benne pont mert elötte történt. Az érme két oldalát tudtommal nem halasztottam el mivel a te és a vádolt fél álláspontját is meghallgattam és úgy hoztam döntést, ha hanyagnak gondolod az ügyintézésem, arra annyit tudok mondani hogy ~85 emberre voltam egyedül admin és halmozva álltak a reportok, de szerintem hanyagságról nem beszélhetünk.

Ha a benzinkúton történt volna lövöldözés mellettünk az pont hallatszodna az én videómon is.
Az hogy halmozodik a report azt nem azt jelenti hogy le kell rázni az embert amikor a Pd álltal történt egy szabálysértés.
Semmilyen lövöldözés nem volt sem elötte sem utána tudtommal nem is volt senki a benzinkúton szóval ott nem is lehetett ember
Szóval az érme két oldala pedig tudtommal ott kezdődik hogy egyhelyen egy időben történik a kihallgatás/meghallgattás hogy tudjunk egymás kérdésére válaszolni vagy egymásnak kérdést feltenni.

• Imádom
  • Kedvelés
Reactions: Hoobu és Enrico
Ha a benzinkúton történt volna lövöldözés mellettünk az pont hallatszodna az én videómon is.
Az hogy halmozodik a report azt nem azt jelenti hogy le kell rázni az embert amikor a Pd álltal történt egy szabálysértés.
Semmilyen lövöldözés nem volt sem elötte sem utána tudtommal nem is volt senki a benzinkúton szóval ott nem is lehetett ember
Szóval az érme két oldala pedig tudtommal ott kezdődik hogy egyhelyen egy időben történik a kihallgatás/meghallgattás hogy tudjunk egymás kérdésére válaszolni vagy egymásnak kérdést feltenni.
Tudomásom nem volt másik videóról hogy történt e lövés. Én a szememnek hiszek hogy mások is voltak ott és én rájuk gondoltam hogy lőttek. De ha a részemről is történt mulasztás akkor is a reportot író félnek sem elhagyni kell a reportot hanem felszólalni ellene hogy van másik videó is amiben több részlet látható. Az érme két oldala részemről a “minkét felet meg kell hallgatni és utána döntést hozni” mondatot jelenti. Én mikor oda mentem kb a report elfogadása után egyből akkor voltak a benzinkúton mások is. A “lerázni az embert” rész számomra ismeretlen. Nem arról van szó hogy bárkit is le akartam rázni hanem hogy volt mikor egyszerre 3 reporttal foglalkoztam mivel volt mikor emellett még 5 nyitott report állt és ugráltam a reportok között, ezért gondoltam kifogásolhatónak az ügyintézésem, ha persze egyáttalán az.

Részemről akkor is elfogadhatatlan hogy a PD előre lő miközben fegyver sem volt nálunk és kocsiba ültünk, és ezzel elvenni egy akciót a játékosoktól mert "félre értés volt" ezzel az indokkal álltál te is elő.
Ja és ha nem tudjuk elvinni a reportokat nem kell egyszerre 5öt elfogadni és nincs gond.

Várom a bíráló Adminisztrátor válaszát.

• Imádom
  • Kedvelés
Reactions: Hoobu és Roy
Sziasztok!
Megérkeztem a bírálattal, a kapott videó alapján valóban nem hallható semmilyen lövöldözés, ès nem hallottam ilyenről, hogy másnál hallatszódna a lövés nálad pedig nem.
Az, hogy egyedül vagy fent adminisztrátor valóban nem indokolja azt, hogy több reportot kell elvinned, és bírálnod egyszerre, mert a játékosok látják, hogy egyedül vagy és türelmesen várakoznak addig.
Ahogyan megbeszéltük privátban valóban nem bizonyítható az, hogy lövés lett volna, mert jelenleg ez így bemondásos alapú.

A panaszod tehát jogos, az adminisztrátort szóbeli figyelmeztetésben részesítem.

Kellemes ünnepeket, és további szép napot!

• Kedvelés
Reactions: Hoobu
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.