Edward D Jaroslav -- Csuhy

• Thread starter Thread starter fodilo
  • Start date Start date
  • Válaszok 7
  • Látta 220
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

fodilo

Újonc
2025. 08. 10.
11
13
LS karakter
Edward D Jaroslav
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Edward D Jaroslav
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Csuhy
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Sziasztok, arról van szó az a sztori hogy volt egy kocsi üzlet Samuel Chen és Samuel David-al, majd szét verték a kocsim.
Majd volt egy olyan rész hogy elővette rám a fegyver Chen, és eltette, majd én elővettem a fegyverem és ő pedig elővette random a telefont és elkezdett telefonálni amire én szóltam neki tegye el a telefont, nem tette el lelőttem.
Mivel maffiásként nem fogom meg várni hogy lelőjenek vagy fenyegessenek engem, mivel ic fenyegetve éreztem magam ami miatt már szerintem elég indokom van arra hogy eltegyem lábalól.
Véleményem szerint ez egy jogtalan AJ volt Csuhytól.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/8gvjCWXy
Megjegyzés:

És még azt hozzá tenném hogy ha én meg kaptam a AJ-t a másik fél is kaphatja, NONRP indokkal mivel szét verték kézzel a kocsimat, majd akkor PG-ről is lehet szó mivel fegyverrel a kezembe rá szólok hogy tegye el a telefont és nem teszi el az is kimeríti a PG fogalmát.

Utoljára szerkesztve:
Szia.
Ahogy ügyintézés közben is említettem számodra, nem tartotta rád a fegyvert hanem elővette, viszont abban a pillanatban te is elővetted a fegyvered és ekkor rájött, hogy nagyon hátrányban van így el is tette a fegyvert. Te ezzel demonstráltad az erő fölényed ic, átvetted a helyzet felett az uralmat.

Ezután hívtad a társad, hogy segítsen aki meg is érkezett a helyszínre.

Nem tartottál rá fegyvert csupán szóváltás volt ic, elővett egy telefont de te nem tudhattad, hogy milyen célzattal.
Ezek után, ahelyett, hogy bármilyen interakciót folytass vele, egyszerűen lelőtted.

Ahogy említettem, számtalan olyan lehetőségetek lett volna IC, amelyből több/jobb RP-t ki lehetett volna hozni.
Számomra teljesen kimeríti a DM fogalmát, hogy egyszerűen lelövöd, mert elővett egy telefont.
Az a része pedig számomra nem bizonyított, hogy összetörték volna előtte a kocsid, de ha így is lett volna, ez sem indok a gyilkosságra.

A két ügy annyiban hasonlít egymásra, hogy Maffia. Ezen felül semmi közös nincs bennük, számtalan szituáció létezik, mindig minden apró részlet számít.

Nincs több hozzáfűznivalóm, várom a bíráló admin válaszát.

Elnézést hogy hozzá szólok de az én társamról van szó és nagyjából DC-n láttam is az egészet szóval tudom miről van szó.
Ha már te még mindig tartod ezt a DM indokot Edwardra és szerinted ez kimeríti a DM fogalmát és szerinted nem volt elég indoka arra hogy eltegye lábalol, akkor Chen hogy nem meríti ki nálad a PG fogalmát?
Mivel elővett egy telefont ami látszik a videó végén is hogy ráfogja a fegyvert Edward és utána szólt neki hogy tegye el a telefont és vége a videónak (nézd meg újra a videót ha te nem láttad azt hogy rátartja akkor szerintem meg se nézted rendesen), de a logból látszik hogy 1perc után se rakja le hanem oda szól Edward nak hogy baszhatod, ami számomra elég PG gyanús lenne mivel ha rád tartanak egy UZI-t te nem kezdesz el telefonálni és főleg hogy rád is szólnak fegyverrel a fejednél, de még az is rá adás hogy egy fegyveresnek oda szólogatsz még IC is ami szerintem az is elég érdekes egy sima civil "lány" kutyázza a fegyveres embert, és tudtommal azt a videót te is megkaptad láthattad is.
Ha viszont jogtalan lesz a PK akkor is ugyan úgy a PG szerintem ugyan úgy elkerülhetetlen amit nem szankcionált az Admin.
Elnézést még egyszer csak ennyit fűztem volna hozzá.

Utoljára szerkesztve:
Szia Enrico. Ahogy te magad is elmondtad a megosztott videó pont akkor szakad meg amikor rá tartja a fegyvert, és a frakció társa megérkezik mellé.

Előtte pedig szóváltás történik ic mindkét fel részéről, a videón semmilyen utasítást nem kapott a “hölgy” amire esetleg PG-vel reagált volna.

A számomra elküldött bizonyítékokat, főleg egy videót az ember többször is megnéz az elejétől a végéig, hiszen ahogy korábban is említettem minden apró részlet számít.

Továbbá, kértem mindkét féltől logot az egész esetről, amit senkitől nem kaptam meg. Így csupán a videóra tudtam hagyatkozni az ügy bírálata közben.

További hozzáfűznivalóm nincs.

Szia Enrico. Ahogy te magad is elmondtad a megosztott videó pont akkor szakad meg amikor rá tartja a fegyvert, és a frakció társa megérkezik mellé.

Előtte pedig szóváltás történik ic mindkét fel részéről, a videón semmilyen utasítást nem kapott a “hölgy” amire esetleg PG-vel reagált volna.

A számomra elküldött bizonyítékokat, főleg egy videót az ember többször is megnéz az elejétől a végéig, hiszen ahogy korábban is említettem minden apró részlet számít.

Továbbá, kértem mindkét féltől logot az egész esetről, amit senkitől nem kaptam meg. Így csupán a videóra tudtam hagyatkozni az ügy bírálata közben.

További hozzáfűznivalóm nincs.
Mivel valamiért nem bírta fel tölteni Edward a logot így csak bemásolta neked ooc chatre.
De a videó végén tisztán látszik hogy rátartja a fegyvert, utána pedig alatta ott a log is hogy írt neki hogy tegye el.
egyszerre tartani a fegyvert és írni nem tud szóval itt el is lehet engedni hogy nem fogta rá.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok megérkeztem a bírálattal. Nem fejteném ki nagyon, hogyha pgzik és elővesz egy telefont vagy üti a kocsidat (vasököl) akkor hivsz egy admint a szabályszegés miatt, nem megölöd ez nem elég indok rá, és természetesen az sem hogy veszekedtek. Arról ne is beszéljünk hogy forgalmas helyen történt.
Vasökölre pedig nem kapott az admin az ügy során semmilyen bizonyítékot amire tudott volna szankcionálni, csak most csatoltad a pkhoz.
Panaszod jogtalan, zárom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.