Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: adam54512. Hogyan szólíthatunk? Ádám3. Hány éves vagy? 204. Játtszott perceid száma? 600+, folyamatosan növekvő.5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen, voltam.7. Mesélj magadról pár mondatban. Ádámnak hívnak, jelenleg 20 éves vagyok és egyetemre járok mérnöki szakra, ezzel is tervezek a későbbiekben elhelyezkedni. Hobbim közé tartozik az edzés, illetve a számítózás.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Humoros, Csapatjátékos, Megbízható.Negatív: Türelmetlen, Kritikus, Halogató
Általános adatok
1. Teljes neve: Edgar Bocharov2. Születési helye, ideje: 1998.05.29, Los Santos Kórház3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Police Academy Diploma4. Büntetett előéletű? Nem.5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Két hónap múlva a rendőrségnél egy felelősségteljesebb, magasabb beosztásban képzelem el magam.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem szolgáltam még.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Észlelt szabálytalanság esetén megállásra utasítom a járművezetőt. A megállás után felszólítom a motorleállítására és a járműkulcs elhelyezésére a tetőn. Jelzem rádión az igazoltatást. Az iratokat elkérem, majd ellenőrzöm. Ezt követően a csomagtartó tartalmát vizsgálom meg, tekintettel az egészségügyi felszerelésre. Ha mindent rendben találok, az iratok visszaadása után a söfőr folytathatja útját, hiányosság esetén megfelelő intézkedést hozok.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség feladata a törvények betartatása, a szabályszegők felelősségre vonása, szükség esetén pénzbírság kiszabása vagy őrizetbe vétel.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes közvetlenül utasíthat engem és az alám tartozó beosztottakat. A feljebbvaló (például egy ezredes) magasabb rendfokozatú vezető, aki szélesebb körű jogosultsággal több személynek is adhat parancsot, akár a saját beosztási körén túl is.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A büntetés összegét a szabálysértés súlya és a múltja alapján döntöm el. Ha a priusza súlyosbítja a helyzetet, magasabb büntetést adok, ha nem, akkor nem veszem figyelembe.11. Meséljen magáról pár mondatban. Nevem Edgar Bocharov, 26 éves vagyok, jelenleg Los Santosban élek. Származásomat tekintve kelet-európai vagyok. Los Santosba költözve azonnal éreztem, hogy szeretnék tenni valamit a városért és segíteni az embereken, hozzájárulni ahhoz, hogy az utcák biztonságosabbak legyenek. Fizikai állóképességemet rendszeres edzéssel fejlesztem, ez a hobbim is. Próbálok megélhetést keresni, biztosítani az anyagi körülményeket családomnak.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Jelentem rádión hogy tüzet nyitottak rám az üldözött járműből, tűzparancsot kérek és sűrgősen erősítést. Tűzparancs megadása esetén tüzetnyithatunk az üldözött személyekre.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Kérdőre vonom a jármú tulajdonosát, a talált dolgokról kikérdezem. Beviszem az őrsre kihallgatásra, ezután megállapítom a megfelelő eljárást a tulajdonossal szemben.