Edem Morisz - Viktor Stepanov (Gato)

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

pikachu

Újonc
2025. 05. 23.
7
0
LS karakter
Edem Morisz
LV Karakter
Edem Morisz
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Edem Morisz
Panaszra tett személy InGame neve:
Viktor Stepanov
Panasz oka, leírása, kifejtése:
OOC minősítés / szídás
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Nincs

Szerintem ne csodálkozz ezen nem rosszból de ténylég nem lett volna jobb dolgod reggel amikor nincs senki fent a szerveren mint hogy baszogasd az embereket és 2 percenként félrehúzod őket.

Hello én fogom intézni, hamarosan jövök a bírálattal.

Szerintem ne csodálkozz ezen nem rosszból de ténylég nem lett volna jobb dolgod reggel amikor nincs senki fent a szerveren mint hogy baszogasd az embereket és 2 percenként félrehúzod őket.
Ez teljesen IC ügy. Ha nem tartod be a szabályokat bar hányszor megállíthatlak téged. Elsőnek kaptál egy csekket, másodjára be vontam volna a jogosítványodat, de semmi nem volt nálad és inkább elmenekültél intézkedés alól. Hozzá tenném azt is Gato, hogy nem volt nála semmi és úgy menekült.

Kérlek küldj logot az esetről, nem látszik a képen.
Ez teljesen IC ügy. Ha nem tartod be a szabályokat bar hányszor megállíthatlak téged. Elsőnek kaptál egy csekket, másodjára be vontam volna a jogosítványodat, de semmi nem volt nálad és inkább elmenekültél intézkedés alól. Hozzá tenném azt is Gato, hogy nem volt nála semmi és úgy menekült.

És milyen szabályt nem tartottam be másodjára? Mert amikor megállítottál másodjára akkor azt mondtad hogy azért mert amit IC mondtam és nem követtem el semmilyen szabályszegést IC és azért akartad bevonni a jogsim.Illetve amit Ic mondtam hogy bekaphatod ebből nekem már tegnap volt egy adminügyem ahol ugyanezt mondtuk és SASA mondta hogy emberfüggő ez a dolog.

Megérkeztem a bírálattal.

Egyértelmű OOC stílust követett el Viktor_Stepanov ahogy a képen is látható.
Hiába van reggel, a rendőr ugyan úgy büntethet, nem is értem a problémádat.
Azért pedig, hogy be akarja vonni a jogosítványodat IC kell panaszt tenni.

Jutalmul 3 hónapos kitiltásban fog részesülni súlyos OOC szidásért.

A panasz jogos, zárom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.