Edem Morisz Jelenetkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

phoenix

Újonc
2025. 10. 13.
5
0
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Neved / Életkorod / Account ID-d:
Ádám 24 éves, 83 account id

UCP előélet:
Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Naponta 5-6 órát is tudnék lenni, mivel jelenleg is nagyon aktív vagyok.
Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Több szerveren is voltam már admin, így tudom mi egy admin feladata! Helyesen tudok dönteni, jól tudok csapatba dolgozni. Ismerem az összes szabályzatot, hiszen már elég régóta játszok a szerveren. Gyorsan tudok reagálni helyzetekre és gyorsan el tudom dönteni, hogy ki a hibás.
Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
2024.08 óta játszom a szerveren. RP-t már elég rég elkezdtem körülbelül 8-9 éve.
Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Igen voltam már több szerveren is. Pikachuu. SocialGaming, SanMTA, DawnMTA
Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Albert Ádámnak hívnak, 24 éves vagyok, és jelenleg albérletben élek a barátnőmmel. Itthonról dolgozom, így sok szabadidőm van, amit igyekszem hasznosan eltölteni. Megbízható és segítőkész embernek tartom magam, aki szívesen támogat másokat bármilyen helyzetben. Türelmes, kitartó és aktív személyiség vagyok, aki szeret folyamatosan fejlődni. Szabadidőmben leginkább horgászni és autózni szoktam, ezek kapcsolnak ki a legjobban. Számítógép-szerelő végzettséggel rendelkezem, és jelenleg is ezen a területen dolgozom. Úgy gondolom, hogy nehezen lehet felidegesíteni, ezért általában nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott vagyok. Fontos számomra a precizitás és a minőségi munka, legyen szó a magánéletről vagy a szakmáról.
Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Elsőkőrben az admin feladata, hogy ismerje a szerver szabályzatot, reportok megoldása, játékosok segítése. Második körben játékosok figyelése, szabályszegések bírálásá. Harmadik körben AdminSegédek figyelése / segítése. Minden bírálatott nyugodtan és higgadtan és józan ésszel kell megoldjon egy admin, hiszen nem hibázhat.
Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Szerintem a legfontosabb helyszín a Városháza, hiszen ott lehet az íratokat megcsinálni és munkát vállalni, minden új játékos ott kezdi az első tevékenységét.

Csao, keress fel privátban!

• Kedvelés
Reactions: petoboss
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.