Elutasítva Edem Morisz - Diablo

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

pikachu

Újonc
2025. 05. 23.
7
0
LS karakter
Edem Morisz
LV Karakter
Edem Morisz
dawn.png

Neved:
< Edem Morisz >
Kitiltás időpontja:
<
2024.08.15 >
Kitiltás időtartama:
<
ÖRÖK >
Admin neve, aki kitiltott:
<
DIABLO >
A kitiltás indoka:
<
Admin feladatok elrontása >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Szerver nyítás óta Admin poziciót töltöttem be, rengeteg hiba / lagg volt, nem tudtam teljesíteni az admin munkáját mivel 10-20 percenként kifagytam, sok idő volt mire ezt kijavították, de előtte leadtam az adminomat tisztességesen, semmi kárt nem tettem a szerverbe! Diablónak megírtam, hogy miért adom le az admin-t majd kibannolt, hiszen egy másik szerverre mentem át "jobb" lehetőséget kaptam, szerintem ez nagyon unfair az egész, hiszen semmilyen szabályzatot nem szegtem meg, nem hirdettem stb. Szeretném a kitiltást levenni, mivel szeretnék a szerveren tevékenykedni. Remélem ez valahogyan megoldható és ennyi idő után kapok lehetőséget! Köszönöm. >

Azzal nem lenne semmi, ha szimplán átmész máshova, mert kapsz egy "jobb" lehetőséget. Maximum admin feketelistára kerülsz, viszont azzal már inkább probléma van, amit utána leműveltél. (Szerintem, legalábbis remélem, hogy emlékszel)

Nem tettem semmit, csak itt nagy félre értések vannak, maximum az után tettem miután az egész csapat rám hárult, de előtte tisztességesen leadtam! Ezt vegyük figyelembe! Azután, hogy átmentem egy másik szerverre és nekem estek és utána megvédtem magam az szerintem elég jogos. Ha nem estek volna nekem akkor barátként váltunk volna el.

Kár hogy úgy formálod a sztorit, hogy a szevert állítsd be rossznak. Igazából mindegy, nem lesz feloldva.

• Kedvelés
Reactions: dennis és pelambre
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.