- 2024. 07. 30.
- 14
- 13
- LS karakter
- Edem Morisz
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: newnotphoenix2. Hogyan szólíthatunk? Ádám3. Hány éves vagy? 244. Játtszott perceid száma? 13005. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen és ezen a szerveren is voltam még nyitáskor.7. Mesélj magadról pár mondatban. Albert Ádám vagyok 24 éves. Barátnőmmel lakom jelenleg albérletben. Itthonról dolgozom így rengeteg szabadidőm lenne, ezért is jelentkezzek hozzátok. Jelenleg már voltam a szerveren admin. Foci a sportolásom, mellette horgászni is szoktam. Megbízható és türelmes embernek mondhatom magamat. Számítógép szereléssel foglalkozom és mellette marketinggel.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság >Türelmes vagyok.> Megbízható
> Aktív
> Nem szeretem ha kibeszélnek a hátam mögött.
> Amit el akarok érni azért küzdeni fogok
Általános adatok
1. Teljes neve: Edem Brown2. Születési helye, ideje: Los Santos 2001.08.283. Legmagasabb iskolai végzettsége: Középiskola4. Büntetett előéletű? Igen5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Nincsenek nagy elvárásom, de remélem, hogy teljesítményem alapján nagyobb rangba.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Elsőnek is fényjelzéssel / hanggal levillogatatom, majd megafone-ba elmondom azt, hogy Itt a Dawn City Rendőrség! Kérem útszélére álljon félre majd állítsa le a motort és kövesse a további utasításokat. Amennyiben ezt megtette, rádiózom, ha egyedül vagyok, hogy [egység] igazoltatom Fekete [márka] [rendszám]-al rendelkező gépjárművet, személy 1 [helyszín], amennyiben ez megtörtént kiszállok majd oda sétálok és bemutatkozom neki. Edem Brown [rangfokozatt] kőzúti igazoltatás kérem adja át az íratait. Amennyiben átadta az íratait akkor leellenőrzőm, hogy érvényesek-e. Ha minden rendben van akkor vissza adom az íratot majd át nézem a csomagtartót, hogy a kötelező felszerelések benne vannak-e. Utána balesett mentes további útat kívánok neki. Vissza szállók a szolgálati járműbe, majd rádiózom, hogy végeztem az igazoltatással, folytatom a járőrt és riaszható vagyok.8. Mi maga a rendőrség? Egy rendvédelmi szervezet amely a várost és a lakosságot védelmezi.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?Közvetlen felettes mondja el a dolgokat, hogy mai napra mit kell pontosan csinálni. Feljebb való sokkal erősebb aki még a közvetlen feladatait is át szerkesztheti.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Sok mindentől függ. Leginkább, hogy milyen büncselekményt követett el, mennyire volt ellenszeges és mennyire működött velem együtt.11. Meséljen magáról pár mondatban. Edem Brown vagyok 24 éves. Los Santos születtem. Anyukám apukám sajnos elhúnyt ezért egyedül élem további életemet. Családba szinte mindenki rendvédelem szervezetje volt, ezért úgy gondotlam, hogy én is tovább folytatom, hogy a menyből büszkék legyenek rám. Egy kisebb kukcom van, de nem nagyon tartozkodok otthon, mindig dolgozok valamilyen munkát, amihez épp hangulatom van. Mindennap úgy ébredek fel, hogy nekem a rendvédelem való, ezért mindennap megpróbálom elérni a célómat. Nem iszok alkoholt, nem drógozom, félretett pénzemet mindig rendszerűen kezelem. Nincsen rossz előéletem, sose követtem el büncselekményt.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Ebben az esetben a feletessemnek rádión jelenznem kell a helyzetett, hogy tűzetet nyitottak rám ,hány személy, és helyileg hol vagyok, majd erősítést kérek, egy magam nem cselekedhetek, mivel veszélyes, így megvárom az erősítést, messzíről követem.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Megvizsgálom szakszerűen, amennyiben nem vagyok benne bíztos, hogy tényleg az, akkor további segítséget kérek a kollégától, hogy ő is megbízonyosodjon róla. Amennyiben megbízonyosodtunk róla, abban az esetben előállítjuk, hiszen ez illegális.