- 2025. 03. 17.
- 1
- 0
- LS karakter
- Eda Eris
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
15 éves vagyok, Dzsu-nak hívnak.
Account ID-d?
7659
Hány játszott perccel rendelkezel?
1.241 eltöltött perccel rendelkezem.
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
Sziasztok,Dzsu-nak hívnak, jelenleg 15 éves vagyok, Budapesten élem minden napjaim. Jelenleg 8. osztályos vagyok mivel sajnos régebben még évet kellett ismételnem. Építész mérnöki iskolába tervezek tovább tanulni mivel több ismerősöm is ott tanul és ez tetszik a legjobban. Szabadidőm eltöltése érdekében nagyrészt boxolok vagy különböző videójátékokkal játszok haverjaimmal.
Mi egy adminsegéd feladata?
Adminsegéd feladata az adminok megkönnyítése, és kezdő playereknek segíteni vagy egy tapasztalabb playernek a felmerülő kérdését megválalszólni.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
Szerintem egy megfelelő Adminsegéd az, aki sok mindent betud mutatni az új játékosoknak és azoknak a megfelelőjét használni, illetve azután cselekedni. Még pedig jó íráskészséggel rendelkezik, megfelelő mikrofonja van és tud gyorsan, egyedül döntéseket hozni persze jókat.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
Nagyon vonz engem az DGH, márpedig azért mert mióta regisztráltam a szerverre azóta egy olyan motiváció jött létre bennem afelé hogy segítsek a kezdő/tapasztalabb játékosokon segíteni. A szerveren kipróbáltam a civil és illegál részét, számos RP-ben volt már részem, sose volt gond az együttmőködéssel sem a mégértéssel, és szerintem eljött az az idő hogy együttműködő legyek a csapatban.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
A magabiztosságomat tudnám mutatni és az őszinteségemet, illetve szeretnék segíteni a játékosokon, és jó íráskészségem van és segítőkész vagyok. Illetve rugalmas és együttműködő személlyel szeretném bővíteni az DGH csapatot.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
Hétköznap 4-5 óra, hétvégén akár többet is.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
Első helyszín az a Városháza lenne, mégpedig azért mert szerintem eléggé fontos hogy tudják a kezdő playerek hogy hol van, sok olyan embert láttam már akik nem tudták, elmagyaráznám neki hogy papírok megújítását lehet itt csinálni, illetve iratokat rendezni. A második helyszín az a autóker lenne, mégpedig azért mert a kezdő playerek számára érdekes lehet hogy milyen kocsikat lehet kapni. Harmadik helyszín nem pedig az utolsó sorban a szerelőtelepet, azért mert ha véletlen baja esne a kocsinak akkor tisztában legyen a játékos hogy hova kell menni, és hol kell műszakit kérni.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív: segítőkész vagyok, türelmes, és kedves.
Negatív: hamar felkapom a vizet, kissé lusta vagyok, néha meggondolatlan vagyok.
.png)
.png)