- 2024. 08. 15.
- 22
- 9
- LS karakter
- Ebru Derici
TERRORELHÁRÍTÁSI KÖZPONT
JELENTKEZÉSI KÉRELEM
OOC INFORMÁCIÓK
1. Életkorod: 162. Mesélj magadról pár mondatban: Bencének hívnak 16 éves vagyok, sokat játszok, szeretek RP-ni, akciózni, jól működik a mikrofonom, jól vezetek, lövési képességem is megvan, szeretnék a TEK-be visszalépni, mivel régen is tetszett, csak sajna egy rossz döntés miatt távoznom kellett... Középiskolába járok, horgászni szoktam eljárni illetve néha focizni. Iskola jólmegy, gyorsan tanulok meg olyat ami érdekl, és érinti az életem.3. Miért pont téged válasszunk?: Megvan minden adottságom a frakcióhoz,és annak követelményeihez, jól működök csapatban, sokat vagyok elérhető, mindne helyzetben helytállok, jó a problémamegoldókészségem.4. Mióta játszol a szerveren, illetve mikor regisztráltál be?: 2024. 08. 15. 12:104.1 Játszott perceid száma [KÉP]:
4.2 Karakter ID-d (nem Account ID): 11084.3 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 5-65. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: akciók, csapat miatt meg unblock hogy nyomhassam egy lyan FK-ban amit nem vesznek el és nem 2 hónpaos szerver.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?): TEK, Ebru Derici időtartamot nemtudok, de 2x voltam tekes egyszer én hagytam itt 8emlékezet szerint) egyszer pedig kirúgtak mivel kaptam egy kitiltást, amit supreme oldott fel a későbbiekben.7. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 8. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 9. Csatolj egy képet a banjaidról: 10. Fejtsd ki szerinted mi a Terrorelhárítási Központ feladata, jogköre!: Állami személyek védelme, terrorszervezetek felszámolása- és kiiktatása, terrorcselekmények megakadályozása,behatolások, ileltve magas kockázatú akció levezetése, illetve segítése. SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK
ÁLTALÁNOS ADATOK
1. Teljes neve: Ebru Derici2. Születés helye: Los Santos3. Születés ideje: 2000.12.02.4. Nem: Nő5. Családi állapota: Egyedülálló6. Foglalkozása: NincsELÉRHETŐSÉGEK
7. Bejelentett lakcíme: LS Jefferson st. 63.8. Telefonszáma: +38-76-277-27989. E-mail címe: ebru,[email protected]
KÉRDÉSEK
VÁLASZÁT MINDEN ESETBEN X-EL JELÖLJE!
1. Volt már az állomány tagja? [x] Igen.[ ] Nem.1.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:2. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[x] Igen.[ ] Nem.3. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[x] Nem.3.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:4. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[x] Igen.[ ] Nem.5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[x] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [x] Igen.[ ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Angol, orosz
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[x] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.: -ZÁRADÉK
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: DawnCity, 2026.04.12.
Aláírás
Aláírás