- 2025. 08. 28.
- 16
- 7
- LS karakter
- Cruz Navarro
Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: hunrp_gamer
2. Hogyan szólíthatunk? Dávid
3. Hány éves vagy? 15
4. Játtszott perceid száma? 1.923
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen, NAV-os voltam és még vagyok is.
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Dávid vagyok, 15 éves és április óta roleplayezek aktívan, de ez az első GTA roleplay szerverem. Több szerveren is voltam már leader/al-leader ( Pl: MH leader 150 fős szerveren). Szeretek másokkal játszani, alapjában véve szeretek csapatban másokkal dolgozni. Voltam gyermekvasutas, ami megmutatta, hogy milyen ha sok felelősség van rajtad, és megtanított arra, hogy hogyan figyeljek egyszerre több dologra. 8 éve sakkozok, amely pedig a gondolkodási készségemet fejlesztette. Öszefoglalva, egy kitartó, okos, kedves, csapatban jól dolgozó, segítőkész embernek tartom magam.
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Segítőkész, kitartó, kedves, Negatív: Néha kapkodok, néha túlgondolom a dolgokat, gyakran túl sok feladatot vállalok egyszerre
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Eathen Miller
2. Születési helye, ideje: 1987.05.27.
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Középiskola
4. Büntetett előéletű? Nem, nincs bűntetett háttere
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? A rendőrség egy aktív tagja, és remélem méltó leszek minden téren a rendfokozatomhoz. Tehát mindig a maximumra törekszek teljesen mindegy milyen rendfokozatban vagyok, a feladataimat maximálisan szeretném teljesíteni.
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem, még nem.
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? : Félreállítanám a járművet, Bemutatkoznék (Név, rendfokozat, jelvényszám, félreállítás indoka), Elkérném az iratokat (személyi, jogosítvány, forgalmi engedély), ezeket megvizsgálnám (érvényesség, megfelelő név, kép stb.), Megvizsgálnám a járművet, ezek után hátramennék a vezetővel a csomagtartóhoz, és megkérném, hogy nyissa ki a csomagtartót (ellenőrizném, hogy megvan-e a kötelező felszerelés, megnézem van-e illegális tárgy a csomagtartóban), ha bármi szaályellenest találok, a törvények szerint eljárok.
8. Mi maga a rendőrség? A rend fenntartására szolgáló fegyveres szervezet, melynek feladata a közrend fenntartása, polgárok biztonságnak biztosítása és a törvények betartatása.
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között? A közvetlen felttes felügyeli a munkámat és irányítja azt, a feljebb való egy magasabb rendfokozattal rendelkező tiszt, aki nem irányítja s felügyeli a munkámat, de a parancsait/utasításait akkor is köteles vagyok követni.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A szabályok szerint járok el, de mivel, a priusz az egy súlyosbító következmény, ezért a bírság is magasabb értékű lesz, mintha nem rendelkezne priusszal.
11. Meséljen magáról pár mondatban. Eathennek hívnak, 38 éves vagyok és Los Santosban élek. Mindig is érdekelt, milyen egy rendvédelemnél dolgozni és most remélem lesz alkalmam kipróbálni és ezért nagyon motivált vagyok. Eddig áruszállítással foglalkoztam. Az előnye ennek a munkának az volt, hogy teljesen feltudtam térképezni a szigetet, és megtanultam veztni is. Eddig mindig szabálykövető voltam, és szeretek csapatban dolgozni, ezért tartom magam alkalmasnak, hogy a rendőrségnél dolgozhassak.
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Először is fedezékbe vonulnék a kollégáimmal együtt. Utána szólnék a központnak és a többi járőrnek, hogy aktívan lőnek ránk s, hogy erősítés kell. Ha megoldható megvárom az erősítést, ha nem (például: Civilek megsebesültek) megpróbálom viszonozni a tüzet, úgy hogy a civilek ne legyenek veszélyben és ne szenvedjek sérülést. Ha civilek nincsenek veszélyben, akkor megpróbálok úgy visszalőni, hogy a járművet mozgásképtelenné tudja tenni (pl: kerékre tüzelek).
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Először megnézném pontosan, hogy micsoda és a mennyiségét. Ezután elmondanám, hogy mi fog történni ezután. Mivel már van indokom, így a ruházatát is átvizsgálnám az elkövetőnek (Nem tudom itt van e erre lehetőség, de ide írtam).Ha nem találok nála mást, jelezném a központnak, hogy ebből, ennyit találtam ennél az embernél és ha egyedül vagyok a járőrautóban, akkor hívnék egy másik járőrt, ahol ketten ülnek, de 4 személyes autó és a másik járőrrel közösen beszállítanánk a kapitányságra kihallgatásra. A kapitányságon dokumentálnám az esetet.