Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: david_vlch222332. Hogyan szólíthatunk? Dávid.3. Hány éves vagy? 18 éves vagyok.4. Játtszott perceid száma? 39.4415. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Dávid vagyok, 18 éves, és Szlovákiában élek. Jelenleg még suliba járok, de idén befejezem a tanulmányaimat, és kőművesként fogok végezni. Érdekel az építőipar, és szeretek olyan dolgokat csinálni, amiknek kézzelfogható eredménye van. Szabadidőmben szeretek sportolni, bár legtöbbször inkább gépezni szoktam. A videójátékok kikapcsolnak, és jó szórakozást nyújtanak, főleg ha a barátaimmal játszom. Emellett néha focizok is, mert jó érzés mozogni és csapatban játszani. A motorozás pedig az egyik kedvenc hobbim – imádom azt a szabadságot, amit a motorozás ad, és mindig izgalmas élmény egy jót menni vele. A jövőben szeretnék a szakmámban elhelyezkedni, és folyamatosan fejlődni benne. Fontos számomra, hogy egy biztos megélhetést teremthessek magamnak, miközben azt csinálom, amit szeretek. Bár a tanulás nem mindig könnyű, tudom, hogy a megszerzett tudás később nagy hasznomra válik. Barátságos és nyitott ember vagyok, szeretek új embereket megismerni és jókat beszélgetni. Ha épp nem dolgozom vagy sportolok, akkor szívesen töltöm az időmet a barátaimmal vagy a családommal. Mindig keresem az új élményeket és lehetőségeket, mert hiszem, hogy az életet ki kell élvezni. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Negatív tulajdonságok:Makacs: Időnként ragaszkodom az álláspontomhoz még akkor is, ha más megközelítésekre lenne szükség.
Túl kritikus: Néha hajlamos vagyok túlságosan kritikusan megítélni másokat vagy saját teljesítményemet.
Munkamániás: Előfordul, hogy túlzottan lefoglalom magam a munkával és elfelejtem megfelelően kikapcsolni és pihenni.
Pozitív tulajdonságok:
Elkötelezett: Minden feladatot vagy projektet elkötelezetten és lelkesen végzek el, törekedve a minőségi eredményekre.
Rugalmasság: Könnyen alkalmazkodom a változó körülményekhez és kihívásokhoz, ami segít a problémamegoldásban és a fejlődésben.
Empatikus: Jól érzem magam mások cipőjében és figyelembe veszem az érzéseiket és szükségleteiket,, hogy segíteni tudjak nekik.
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Dylan Rodier.2. Születési helye, ideje: San Fierro, 2000.10.02.3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Főiskola.4. Büntetett előéletű? Igen5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Zászlósként képzelném magam.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Először is félreállitanám, rádióznám a kocsi rendszámát, tipusát, személyek számát.Ezek után kiszálnák ha Lincoln-ba vagyok és odamennék a kocsihoz bemutatkoznák elsősorban és iratokat kérnék tájékoztatnám, hogy miért állitotam félre lekérdezném az adatait és átnézem a csomagtartót, hogy megvan a kötelező felszerelés. Ha mindent rendben találok akkor mindjárt tovább is engedem, de ha valamivel gond volt vagy hiányzott akkor csekket adok neki és aztán visszaadom az iratait és rádiózok, hogy az igazoltatás véget ért és folytatom a járőrszolgálatot.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség fenntartsa a közrendet és közbiztonságot, megelőzze és felderitse a bűncselekményeket, védje az állampolgárok életét, testi épségét és vagyonát, érvényt szerezzen a törvényeknek és szabályoknak. Konkrétabban: Bűnmegelőzés, Bűnüldözés, Rendfenntartás, Közlekedésrendészet, Határrendészet, Körözések, eltűnt személyek felkutatása.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?Közvetlen felettes: az a személy, akinek közvetlenül alá vagy rendelve ő adja a napi utasitásokat, ő ellenőrzi a munkádat. Feljebb való: Minden olyan magasabb beosztású személy, aki a ranglépcsőn feletted áll, akár közvetlenül, akár több szinttel feljebb, nem feltétlenül ő adja a napi utasitást, de jogosult intézkedni veled szemben, vagy utasitást adni, ha szükséges.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Csekkek mennyiségével.11. Meséljen magáról pár mondatban. Dylan-nek hivnak, San Fierroban születtem munkahelyem volt NAV-ban voltam de ott hagytam a NAV-ot és most jelenleg munkanélküli vagyok ezért szeretnék most jelentkezni a rendőrségbe. Képességek és készségek: Gyorsan tanulok, és nyitott vagyok az új kihívásokra.Jó problémamegoldó képességgel rendelkezem. Hobbi és szabadidős tevékenységek: Szivesen járok horgászni.Érdekelnek a vízi sportok és a természetjárás. Szeretek új emberekkel megismerkedni. Céljaim: Munkát találni és tapasztalatot szerezni. Fejlődni szakmailag és személyesen egyaránt. Hosszú távon egy biztos egzisztenciát kialakítani.
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? . Életvédelmi prioritásAz élet védelme a legfontosabb: a saját, a járőrtársak, valamint a civilek biztonsága.
Az üldözést lehet, hogy abba kell hagyni, ha az a veszélyeztetettséget túl nagyra növeli (pl. sűrűn lakott területen történik a lövöldözés).
2. Rádiós kommunikáció
Azonnal jelenteni kell a lövöldözést, beleértve az irányt, helyzetet, fegyverhasználatot, sérüléseket.
Támogatást kell kérni, különösen speciális egységeket: fegyveres támogatás, helikopter, orvosi egységek.
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? 1. A helyszín biztosításaA jármű vezetőjét és utasait kiszállítja és ellenőrzi, hogy ne legyen náluk veszélyes tárgy.
A rendőr biztosítja a helyszínt: nem engedi, hogy bárki hozzáférjen a gyanús anyagokhoz.
2. Büntetőeljárás megindítása (ha indokolt)
Mivel a droggyártáshoz szükséges anyagok birtoklása önmagában is bűncselekmény lehet, a rendőr gyanú alapján:
Előállítja a jármű vezetőjét és/vagy utasait.
Megindítja a nyomozást kábítószerrel visszaélés bűntettének gyanúja miatt (Btk) alapján.
.png)
.png)