OOC Információk
1. Discord neved: sofia_200ff2. Hogyan szólíthatunk? Kevin3. Hány éves vagy? 214. Játtszott perceid száma? https://postimg.cc/gnf9zh0S/eb5df301 19464.perc5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nagyobb szerveren még nem csak hasonló szervereken de ott már rengetegbe voltam pl SeeMta.7. Mesélj magadról pár mondatban. Nagyon Kedves embernek tartom magam. 21 éves vagyok Budapesten élek.Kb 3-4 Éve RP-zek eddig nagyon jól megy De vannak nehézségek az életben. ( nem valami sok info de remélem elég lesz.)8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Kedves.Bátor.Segítőkész Negativ: néha túl őszinte vagyok,féltékeny.Túlzottan maximalista.Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Dvariecki Sofia2. Születési helye, ideje: Spanyolország:2004.08.303. Legmagasabb iskolai végzettsége: Mesterképzés (MA/MSc)4. Büntetett előéletű? Nem.5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Valamilyen alosztályba képzelném el magam.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Régen katonai akadémián voltam.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felszólítanám a igazoltatni kívánt járművet. A rádiózás közben oda mennék után meg bemutatkoznék majd elmondanám a igazoltatás indokát, elkérném az íratókat a személyt rádiózással ellenőrizném le. Addig a kötelező felszerelést ellenőrizném , ha mindent rendben találtam íratókat vissza adom de ha szabálysértés merült fel akkor BTK szerint kapni fog csekket. Aztán megkapja az íratókat.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség az állam egyik legfontosabb fegyveres szerve, amelynek elsődleges feladata a közbiztonság fenntartása és a törvények betartatása!9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes irányít , míg a feljebbvaló minden hierarchiában magasabban álló személy.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Hát hogy mennyire volt együtt muködő a személy meg hogy milyen rég volt a priusza. Meghogy ha vissza eső és már többször volt ilyen esete ezelőtt akkor persze nagyobb lesz ez alkalommal a bírság. Hát amit a rendszer ki ír a csekknek az összeget pl:300-400 akkor 350 lenne szerintem a megfelelő a priuszok mellé.
11. Meséljen magáról pár mondatban. Dvariecki sofia a nevem 21 életévemben vagyok Spanyolország-ban születtem de anyukám Spanyol apukám pedig Angol. Nem volt a legkönnyebb gyerekkorom ezért is fiatal koromban csatlakoztam a katonasághoz ahol rengetek évet lehúztam viszont egészség ügyi problémák végett abba kellett hagynom. Már egy 5 éve ide költöztem apukámhoz Angliába. És ennyi idő alatt sikerült eléggé jól beilleszkednem, és most úgy gondoltam, hogy megszeretném magam próbálni itt is egy rendvédelmi szervezetnél magam.Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? A testi épségem megóvása után rádiózóm az erősitést a további egységekkel megpróbáljuk elkapni a célszemélyt.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? A tálat tárgyakat Bizonyítékként lefoglalom a tárgyat és részletesen le jegyzem a dolgokat, Majd tudatom a célszemélyel hogy drogokat találtam és ez miatt kihallgatásra be kell vinnem, és egy nyomozót is elrendeltetek vagy kérek egy nyomozói egységet mivel jobban az ő hatás körök mivel nem tudjuk kié lehet a drog honnan van és ezen a kihallgatáson fontos hogy egy nyomozó jelen legyen.
Utoljára szerkesztve: