Dvariecki Sofia jelentkezése.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Kevsz21

Újonc
2025. 08. 28.
11
1
LS karakter
Dvariecki Sofia
LV Karakter
Dvariecki Sofia

Jelentkezési formanyomtatvány

OOC Információk
1. Discord neved: sofia_200ff​
2. Hogyan szólíthatunk? Kevin​
3. Hány éves vagy? 21​
4. Játtszott perceid száma? https://postimg.cc/gnf9zh0S/eb5df301 19464.perc
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nagyobb szerveren még nem csak hasonló szervereken de ott már rengetegbe voltam pl SeeMta.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) https://postimg.cc/Lg4FLVp1
7. Mesélj magadról pár mondatban. Nagyon Kedves embernek tartom magam. 21 éves vagyok Budapesten élek.Kb 3-4 Éve RP-zek eddig nagyon jól megy De vannak nehézségek az életben. ( nem valami sok info de remélem elég lesz.)​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Kedves.Bátor.Segítőkész Negativ: néha túl őszinte vagyok,féltékeny.Túlzottan maximalista.​

Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Dvariecki Sofia​
2. Születési helye, ideje: Spanyolország:2004.08.30​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Mesterképzés (MA/MSc)​
4. Büntetett előéletű? Nem.​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Valamilyen alosztályba képzelném el magam.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Régen katonai akadémián voltam.
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felszólítanám a igazoltatni kívánt járművet. A rádiózás közben oda mennék után meg bemutatkoznék majd elmondanám a igazoltatás indokát, elkérném az íratókat a személyt rádiózással ellenőrizném le. Addig a kötelező felszerelést ellenőrizném , ha mindent rendben találtam íratókat vissza adom de ha szabálysértés merült fel akkor BTK szerint kapni fog csekket. Aztán megkapja az íratókat.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség az állam egyik legfontosabb fegyveres szerve, amelynek elsődleges feladata a közbiztonság fenntartása és a törvények betartatása!​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes irányít , míg a feljebbvaló minden hierarchiában magasabban álló személy.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Hát hogy mennyire volt együtt muködő a személy meg hogy milyen rég volt a priusza. Meghogy ha vissza eső és már többször volt ilyen esete ezelőtt akkor persze nagyobb lesz ez alkalommal a bírság. Hát amit a rendszer ki ír a csekknek az összeget pl:300-400 akkor 350 lenne szerintem a megfelelő a priuszok mellé.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Dvariecki sofia a nevem 21 életévemben vagyok Spanyolország-ban születtem de anyukám Spanyol apukám pedig Angol. Nem volt a legkönnyebb gyerekkorom ezért is fiatal koromban csatlakoztam a katonasághoz ahol rengetek évet lehúztam viszont egészség ügyi problémák végett abba kellett hagynom. Már egy 5 éve ide költöztem apukámhoz Angliába. És ennyi idő alatt sikerült eléggé jól beilleszkednem, és most úgy gondoltam, hogy megszeretném magam próbálni itt is egy rendvédelmi szervezetnél magam.​

Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? A testi épségem megóvása után rádiózóm az erősitést a további egységekkel megpróbáljuk elkapni a célszemélyt.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? A tálat tárgyakat Bizonyítékként lefoglalom a tárgyat és részletesen le jegyzem a dolgokat, Majd tudatom a célszemélyel hogy drogokat találtam és ez miatt kihallgatásra be kell vinnem, és egy nyomozót is elrendeltetek vagy kérek egy nyomozói egységet mivel jobban az ő hatás körök mivel nem tudjuk kié lehet a drog honnan van és ezen a kihallgatáson fontos hogy egy nyomozó jelen legyen.​

Utoljára szerkesztve:
Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: - ))
Tisztelettel:
Thomas Cartel r. Altábornagy

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.