NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
l. In Character (IC), azaz a játékon belüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!
1. SZEMÉLYES ADATOK1.1 Jelentkező teljes neve: Dvariecki Sofia
1.2 Születési helye: Los Santos
1.3 Születési ideje: 2005.08.30
1.4 Bejelentett lakcíme: Marina
1.5 Személyi igazolvány száma: 663919SI
1.6 Telefonszáma:+38-76-949-4781
1.7 Ön büntetett előéletű?Nem
2. FELVÉTELI KÉRDÉSEK2.1 Miért szeretne a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőre lenni?
Elegendő tapasztalattal rendezem vagy is én ugy érzem, és szerintem jól tudok rpzni mint pénzügyör és tisztában vagyok valamilyen szinten a navval.
2.2 Mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladat- és jogköre?
Nevében is benne van Adő és Vámhivatal ezekkel az ügyekkel foglalkozik mint:Adók beszedése,vám beszedése.jogszabályok betartása az emberekkel.
2.3 Ön szerint van különbség motozás és ruházat átvizsgálás között? Válaszát indokolja!
Igen van különbség mivel a ruházat átvizsgálás csak a ruházatra szól és a motozás az pedig mindent is testüreg és minden egyéb ilyen dolog át vizsgálása.
2.4 Mit gondol, mi a feladata egy pénzügyőrnek?
Pénzügyőr a a pénzügyi dolggokkal fogalkozik,szabályokat is tartatt be az államporgálokkal de föként a pénzügyel foglalkozik
2.5 Amennyiben valaki meglopja az államot, milyen bűnt követ el? Definiálja mit jelent! Amennyiben valaki meglopja az állomat az Adócsalást követ el amely büntetendő
ll. Out of Character (OOC), azaz a játékon kívüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!
1.1.1 Hogy hívnak? Kevin
1.2 Hány éves vagy?
201.3 Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
2025.08.24 Től Játcom.
2. UCP ADATOK2.1 Mellékeld a Karakter ID-det! 9205.
2.2 Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg? 18.265 Perc.
2.3 Voltak előző neveid a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért váltottál másik névre.
2.4 Voltál már AdminJail-ben a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél AdminJail-be.
https://imgur.com/a/chiA21g2.5 Voltál már kitiltva a szerverről? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél kitiltásra.
ucp bannok — Postimages
3. FRAKCIÓ INFORMÁCIÓK3.1 Milyen frakciókban fordultál meg ez előtt a szerveren? Mi volt a távozásod oka? Illegális frakcióban voltam távozásom oka az volt hogy már nem volt olyan jó a frakció és kezdett szét esni, illetve másik szereverekn voltam még renvédelmis de dawnon eddig illegális voltam,
3.2 Voltál már valamelyik rendvédelmi frakció tagja a szerveren?
Nem.3.3 A frakcióban kötelező hetente minimum 800 perc szolgálati idő teljesítése. Számodra ez teljesíthető? Igen Persze.
3.4 Milyen OOC indokból szeretnél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni?
Mivel szeretném kiprobálni a navot dawnon mint frakició hogy milyen itt navosnak lenni nagyon szeretném ezt csinalni.
4. EGYÉB ADATOK4.1 Rendelkezel Discord-al, illetve működő mikrofonnal?
Igen
4.2 Milyen külső forrásból tájékozódtál a jelentkezési lap megírása során? Mellékeld ezeket!
Discordról tájékozodtam onnan láttam a jelentkezést, magam tudásából.
lll. Hitelesítés
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
JELENTKEZŐ ALÁÍRÁSA
Dvarecki Sofia
KELTEZÉS HELYE, IDEJE
LOSantos 2025.12.31
Utoljára szerkesztve: