Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 182. Mesélj magadról pár mondatban. Daninak hívnak 18 éves vagyok szakács-nak tanulok szabadidőmet vagy focival vagy az étteremben töltöm de azért van elég időm a gépezésre is3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Mivel már voltam a TEK tagja és egy pár rangot is bejártam szerintem megvan az elegendő tudás hogy folytassam a rendvédelmi karieremet4. Mióta játszol a szerveren? 2024. 11. 08. 10:48 a regisztrációm kisseb nagyobb kihagyásokkal a mai napig aktív vagyok4.1 Játszott perceid száma: 14 7884.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? Változó a szabadidőm szerint de altalában 3-4 óra de megesik hogy 6-7órát is5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Mivel már voltam a tagja csak a szabadidőm miatt elkellet hagynom de most újra megszeretném próbálni így hogy több az időm6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Ezen a szerveren csak a TEK nél voltam körülbelül 2 hónapot az akkori nevemre sajnos nem emlékszem7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Egy csapat összetartó tagot aki minden alkalomban összetudja hozni a csapatot8. Csatolj egy képet a névváltásaidról:
9. Csatolj egy képet az adminjaileidről:
10. Csatolj egy képet a banjaidról:
11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! Terrorcselekmények megelőzése, felderítése és megakadályozásaTerrorgyanús személyek, csoportok figyelése
Információgyűjtés és elemzés
Személyes információkÁltalános adatok
1. Teljes neve: Draven O Anderson2. Születés helye: Los Santos 444/323. Születés ideje: 1999.09.12.4. Nem: Férfi5. Családi állapota: egyedülálló7. Foglalkozása: MunkanélküliElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Los Santos jefferson 444/12211. Telefonszáma: +38-76-548-3355Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- Alapiskola
- Érettségi
- Rendőr szakképzés
- Nemzeti Közszolgálati Egyetem
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel. Fizikai alkalmassági-Pszichológiai alkalmassági
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[x] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[x] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[x] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [x] Igen.[ ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát: nem volt annyi időm hogy mindet az allományhoz kössem5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[x] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[x] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [x] Igen.[ ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Válasz:Angol
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[x] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2026.02.08.
Draven O Anderson
Draven O Anderson