Drake Reyes - Brown [Nem megfelelő ügyintézés]

• Thread starter Thread starter huey
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 173
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

huey

maganyos.oroszlan
2024. 08. 23.
102
148
18
LS karakter
javier.bienvenida
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Drake Reyes
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Brown
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Tegnap esti banknál elbuggolt a Tan Benelli M4-em, amiről tudok videós bizonyitékot mutatni, [https://streamable.com/rqhate] Irtam Brown forumjára egy visszaigénylést, mivel tisztán levan irva a "miben tudok segiteni" forumjában, hogy "Indokolt esetben tárgy visszaadása" [ ]https://postimg.cc/nMDzyRQn] lásd a képen] Amire neki a válasza "szia,bugjelentés." és ezzel le is zárta az ügyet. Tegnapi nap délután történt egy ugyan ilyen eset, ahol a Tan AR-15-öm buggolt el, viszont fentvolt az egyik nagyon kedves fejlesztő, és a videó láttán egyből visszaadta a fegyvert. Megjegyezném, hogy amikor az bug történt a benelli-vel, Brown fent volt a szerveren, nyitottam is egy reportot ezügyben, amire azt a választ kaptam, hogy irjak fórumon egy topicot. Körülbelül 12 óra telt el, hogy válaszolt a topic-ra, úgy hogy egy srác utánam kb 10 percel irt egy másik topicot NPC-vel kapcsolatosan, arra pedig fél órán belül tudott válaszolni. Az imént emlitett elbuggolt Tan AR15 estét csatolom, illetve a fejlesztővel történt beszélgetést is. Saját meglátásom szerint, nem lett volna nehéz odajönni és segíteni, de ahelyett fórumon kellett olyan topicot nyitnom, ahova azt a választ kaptam, hogy "szia,bugjelentés". Elég nonszensz-nek tartom az egész szituációt, hogy egy Szuperadmin nemtud segíteni a játékosnak, és jobbra-balra küldözgeti őt, úgy hogy feketén-fehéren levan irva a topicjátba, hogy "indokolt esetben tárgy visszaadása", szerintem elég indokolt hogy miért kérem vissza a fegyvert, főleg úgy hogy nem egy-kettő fillér volt. [https://armin.kim/seepaste/1W3C] ezen a linken találjátok meg akami-val történt beszélgetésünk amikor elbuggolt a Tan AR15, illetve csatolom a videót is, ahol elbuggol. [ ] 0:10-hez pörgessetek]].
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Csatolva a leírásba.
Megjegyzés:

nincs

Szia,én azt követtem amit mondtak nekem,várom a birálatot.

Szia,én azt követtem amit mondtak nekem,várom a birálatot.
Szia! Értem hogy azt követted amit mondtak neked, viszont feketén-fehéren levan irva a fórumodba, hogy "indokolt esetben tárgy visszaadása", nagy esélyel ha valakinek valamilye eltűnik az buggból fakad, ennyi erővel akkor mindenkinek bugjelentést kell írnia és várni alsóhangon 12 órát (vagy kevesebbet) csak azért hogy megkapja hogy ha fentvan irjon reportot? Nem teljesen értem a szituációt ami történt.

Szia, nem értem a felháborodásod indokát.

Hibajelentésnél legyél szíves megírni azt, hogy tapasztaltad ezt a hibát, amennyiben pedig bírálatra kerül a jelentésed, úgy Szuperadmin segítségnyújtásnál tudsz majd hivatkozni.

Jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: Diablo
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.